BIÇAKÇILARDA KURBAN BAYRAMI HAREKETLİLİĞİ

BIÇAKÇILARDA KURBAN BAYRAMI HAREKETLİLİĞİ

Kurban Bayramına az bir süre kala Antakya’da az sayıda kalan Bıçakçı esnafında hareketlilik yaşanmaya başladı.6 Şubat depreminde işyerlerinin zarar görmesinden kaynaklı kısa bir süre önce demirciler çarşısında faaliyete başlayan bölgemiz bıçakçılık sektörünün marka işletmelerinden olan Salim Bıçakçılığın üçüncü kuşak işletmecisi Necati Kamburoğlu Kurban Bayramına bıçakları hazırlamak adına yoğun tempo ile çalışmalarını sürdürüyor.Salim Bıçakçılık imkanlar doğrultusunda hergün 18:00’e kadar hizmet veriyor.

Salim Bıçakçılık Büyük Dede Salim Bey’den oğlu Mehmet Bey’e ondan da oğlu Necati Kamburoğlu’na geçmiş ve kaliteden ödün vermeden meslek icra eden saygın bir firma.Çok yoğun iş tempolarına yerinde şahit olduğumuz Salim Bıçakçılık işletmecisi Necati Kamburoğlu Arife gününe kadar hizmet vereceklerinin altını çizdi.

Yaşanan felaket sebebi ile Yaklaşan Kurban Bayramı buruk bir biçimde karşıladıklarını ifade eden son kuşak bıçak ustası Necati Kamburoğlu yaptığı açıklamasında ; Üç kuşaktan bu yana yaptığımız bıçakçılık mesleğimizde halkımıza her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedefledik. Çin’den getirilen ucuz bıçaklar karşısında asla kaliteden taviz vermeyerek en iyi bıçakları müşterilerimize sunmak adına var gücümüzle çalışmaktayız.

Kendi imalatımız olan bıçaklarımızın yanı sıra vatandaşlarımızın getirmiş olduğu bıçakları bileyerek Bayrama yetiştirmek için yuğun çaba harcıyoruz. Görmüş olduğumuz yoğunluk karşısında tam kadro olarak Bayrama kadar çalışma kararı aldık. Kurban kesilirken bıçağın keskin ve kaliteli olması en önemli konudur. İşte bu yüzden kaliteli malzeme kullanarak ürettiğimiz paslanmaz bıçaklarımız uzun yıllardan bu yana ilgi görmektedir. Kazasız, belasız bir kurban bayramı geçirmemiz dileğiyle, herkesin Kurban Bayramını kutluyorum.”dedi.
Demirciler Çarşısında faaliyet gösteren Salim Bıçakçılığa 0 545 522 22 96 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.