ANTAKYA’NIN İZZETTİN YILMAZ’I VAR 

ANTAKYA’NIN İZZETTİN YILMAZ’I VAR 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 6 Şubat yüzyılın afetinde 40’tan fazla mahallesi tamamen yok olan kenti yeniden ayağa kaldırmak için yoğun mücadele veriyor. 

6 Şubat’tan bu yana her gün vatandaşların yanında yer alan, her vatandaşı tek tek dinleyerek sorunlarına çözüm üreten Başkan Yılmaz, çadır ve konteynerde kalan vatandaşlara ayrım yapmadan desteklerini sürdürüyor. 95 mahalleyi yeniden ayağa kaldırma çalışmalarının yanı sıra 50’den fazla konteyner kent çevresine de aralıksız olarak hizmet veren Başkan Yılmaz, temposuyla vatandaşlara da gelecek adına güven veriyor. 

VATANDAŞLAR İZZETTİN YILMAZ’IN GÖREVE DEVAM ETMESİNİ İSTİYOR

İlk döneminde Antakya’ya tarihi boyunca kazandırılmayan hizmetleri kazandıran, tarihi bir asfalt atağı başlatan Başkan Yılmaz, kentte çok sayıda kalıcı eser de bırakmayı başardı. Başkan Yılmaz döneminde yapılan çok sayıda eser depremde zarar görmezken, bu mekanlar, depremin ardından sığınak ve depo olarak da kullanıldı. Antakya’nın depremselliğinin farkında olan Başkan Yılmaz, inşa ettiği sağlam yapılar ile depremi de sağlam atlattı. Sümeyye Boyacı Yüzme Havuzu depremzedelere gönderilen yardımların depolandığı ve yardıma gelen ekiplerin konakladığı alan olurken, Başkan Yılmaz döneminde hayata geçirilen çok sayıda yapı da depo olmayı sürdürdü. 

Başkan Yılmaz’ın Antakya’ya yaptığı katkıların farkında olan Antakyalı vatandaşlar, İzzettin Yılmaz’a olan güvenin tazelenmesi adına Cumhur İttifakı’nı oluşturan partilerden Başkan Yılmaz’ın Antakya Belediye Başkanı adayı olarak açıklanmasını istiyor.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.