ÇALIŞKAN: “HATAY’I BİZ AYAĞA KALDIRIRIZ”

ÇALIŞKAN: “HATAY’I BİZ AYAĞA KALDIRIRIZ”

Saadet Partisi HBB Başkan Adayı Necmettin Çalışkan, deprem felaketinde yerle bir olan Hatay’ı ayağa kaldırmak için aday olduğunu belirterek; “un var, yağ var, şeker var. Bu karışımdan lezzeti ortaya çıkaracak usta da biziz. Belediyecilik bizim işimizdir” dedi.

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necmettin Çalışkan, basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Altınözü Belediye Başkan Adayı Mahmut Şan ve ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Çalışkan; “Partimiz Türkiye genelinde seçim bölgelerinin tamamına yakınında aday çıkardı. Hatay’ımızın 14 ilçesinde ve büyükşehirde Saadet Partisi olarak, Samandağ’da ise Gelecek Partisi adayı ile seçimlere giriyoruz. 31 Mart seçimleri ilimiz için çok önemli. Tarihi bir felaketin üzerinden 1 yıl sonra yapılacak bu seçim gelecek adına çok önemli. Hatay’ımızın en önemli sorunu depremdir ve depremin sorunlarını çözmektir. 30 büyükşehir içinde metro, demiryolu ile tanışmayan tek il Hatay’dır. Konut problemi yaşayan en önemli il Hatay’dır. Sağlık, yeşil alan gibi çok fazla sorunlara da sahiptir. Ben bu sorunları çözmek için adayım.

RAKİP ADAYLARIN HATAY’A KATACAKLARI HİÇBİR ŞEY YOK

Bir tarafta 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan aday var. 15 yıllık süre önemlidir. 15 yılda bir insan yapmayı planladığı hizmetleri yapar. Bugüne kadar elindeki fırsatı değerlendiremeyenlerin bir dönem daha talep etme şansı yoktur. Adayların bir diğeri de 3 dönem milletvekilliği yapmış. Bu milletvekilinin bir izi yoksa başkan adaylığı ile ismi duyulmuşsa bu adayın da şansı yoktur. Adaylardan bir diğeri de 3 ayda 3 parti değiştirmiştir. Milletimiz ilkeli duruş ister, sebat ister. Bu adaylarla beraber bir de fizandan ithal olarak gelen isimlere karşı 30 yıldır bu memleketin her taşında toprağında izi olan bir aday olarak gerek Antakya Ticaret Sanayi Odası’nda, gerekse de Gazeteciler Cemiyeti onur kurulundaki görevlerimle Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldum. Hatay’ın yaralarına merhem olmaya adayım. Yol, konut, istihdam, güvenlik, altyapı ve Suriye göçünün yükünü çeken bir il olarak çok fazla sorunla karşı karşıyayız.

BELEDİYECİLİK AK PARTİ’NİN İŞİ DEĞİL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın metin yazarının yazdığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği sözler açıkça suç itirafıdır. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin merkezi hükumet ile birleşmesi ile hizmetin geleceği de safsatadır. 15 ilçenin 11’i Cumhur İttifakında olmasına rağmen hiçbir belediye başarılı olamamıştır. Antakya’da 4 dönemde farklı isimler yer aldı. Bu dönemde de farklı bir isimle yarışıyor. Çünkü hiçbir başkanı başarılı olamadı. Bu yüzden de farklı bir isimle yol alıyor. Vatandaşlardan oy isteyecek yüzleri yok. Belediyecilik AK Parti’nin işi değildir. Biz 1994 ruhu ile Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni gerçek belediyecilik ve gerçek hizmetlerle buluşturacağız. Belediyecilik milli görüşün işidir. Belediyecilik bizim işimizdir. Tüm vatandaşlarımızdan 31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partimizin ilçe belediye başkan adaylarına ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığında da bana destek vermelerini rica ediyorum” ifadelerine yer verdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.