HATAY’A CİĞER KEBABINI SEVDİREN ADAM YENİDEN SAHNEDE

HATAY’A CİĞER KEBABINI SEVDİREN ADAM YENİDEN SAHNEDE

Hatay’a ciğer kebabını sevdiren adam olarak bilinen ve 1989 yılından bu güne ciğer konusunda bir marka olan Ciğerci Savaş asrın felaketi nedeniyle verdiği zorunlu arayı sonlandırarak faaliyetlerine start verdi.Eski otogarın yerine yapılan İstanbul Hatay Kardeşlik Prefabrik Çarşısı’ndaki yeni yerinde ciğerleri pişirmeye başlayan Ciğerci Savaş’a ilk günde gösterilen yoğun ilgi müşterilerinin de bu eşsiz lezzeti özlediklerini gözler önüne serdi.

34 başarı dolu yılı geride bırakmasının yanında aşk ciğeri sloganı ile yaptığı damak çatlatan ciğer kebabı lezzeti ile gönüller fetheden Savaş Usta babasından devraldığı bayrağı en iyi biçimde taşıyarak sektörde ciğer kebap denilince akla ilk gelen isimlerden biri olarak çıkıyor karşımıza.Herkese büyük geçmiş olsun diyerek sözlerine başlayan Savaş Yasinoğlu açıklamasında:”Büyük bir felaketi yaşadık.Hepimizde derin yaralar oluşturan 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyorum. Verdiğimiz zorunlu aradan sonra Rabbimize şükürler olsun, hazırlıklarımızı tamamlayarak çok sevdiğimiz işimize tekrar başladık. Aradan tam 7 ay geçti ve bizler Antakyalıları özledik, ciğeri özledik. Allah bir daha böyle bir afet yaşatmasın. Çok zor günlerden geçtik, şükürler olsun ki tekrar aynı heyecan ile ‘Aşk Ciğeri’ pişirmeye başladık.

Ciğer’in hası erkek ciğeri, Dişi’nin ciğeri lezzetli olmaz.Güzel ciğer yapmayı insan ilişkilerine benzetirim; ciğeri insanın kendisine ciğerin baharatını da insanların saygı, sevgi sevecenliklerine.. Ciğerin B6-B12 ve Demir Vitamini içeren , kas kemik yapısını güçlendirerek hafızayı arttıran bağışıklık sistemini güçlendiren bu lezzeti yeni yetişen nesle şiddetle tavsiye ediyorum.Türkiye’nin her yerinden, dünyanın her yerinden yaptığım ciğeri yemek için gelenler oldu. İnanıyorum ki yine gelecekler. Bizler buradayız, hiçbir yere gitmedik. Memleketimi, toprağını, insanlarını çok seviyorum. El ele vererek bu zor günleri atlatacağımıza inancım tamdır. Herkesi yeni yerimize bekliyoruz” dedi.Ciğerci Savaş İstanbul Hatay Prefabrik Çarşı (Eski Otogar) No : 12 adresinde faaliyet gösteriyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.