ÇELİK VE TÜRKMEN RAS-EL SENİ BAYRAMINI KUTLADI

ÇELİK VE TÜRKMEN RAS-EL SENİ BAYRAMINI KUTLADI

ÇELİK VE TÜRKMEN  RAS-EL SENİ BAYRAMINI KUTLADI

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ,AK Parti Hatay Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen ve AK Parti Defne Teşkilatı ile birlikte Harbiye,Gümüşgöze ,Değirmen yolu mahallesini ve Değirmen yolu İlkokulunu ziyaret etti.

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik yapmış olduğu kısa konuşmada şu sözlere yer verdi ‘’öncelikle vatandaşların Ras-El Seni Bayramlarını kutlayarak Hatay’ın bir çok hizmetten kaldığını ifade ederek Hatay’ı yaşanılır bir İl haline gelmesi için tüm vatandaşlarımız ile el ele olup 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkmak için gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini ifade etti.’’AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen’de vatandaşların Ras-El Seni Bayramlarını kutlayarak vatandaşların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledi.Vatandaşlar tarafından büyük bir çoşku ile karşılanan Çelik ve Türkmen’e ayrı bir sevgi seli vardı. HABER:M.Mustafa ÇAYLI

                                                                                         
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.