CHP ESKİ MİLLETVEKİLİ HASAN AKGÖL LÜTFÜ SAVAŞ’A REST ÇEKTİ….

“NE OY VERİRİM NE DE OY VERDİRİRİM”

CHP ESKİ MİLLETVEKİLİ HASAN AKGÖL LÜTFÜ SAVAŞ’A REST ÇEKTİ….

Hatay CHP eski milletvekili Hasan Akgöl CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş’a oy vermeyeceğini açıkladı. Eski vekil Akgöl,Lütfü Savaş’ın ikinci kez Hatay CHP den Büyükşehir adayı yapılmasına da karşı çıktığını hatırlatarak benim CHP Genel Merkezine yaptığım uyarılar demek ki, ciddiye alınmadı. Bu yüzden birey olarak CHP adayı Lütfü Savaş’a ne oy vereceğim nede oy verdiririm dedi.
Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığının Lütfü Savaş’a Beş gömlek bol geldiğini ifade eden Akgöl, Lütfü Savaş Hatay’a beş yıl kaybettirdi ama Hatay halkının bir beş yıl daha kaybetmeye tahammülü yoktur. Lütfü Savaş kendisini seçen 300 bin CHP’li seçmene ihanet etmiştir. Büyükşehir’e aldığı 7000 bine yakın personelin sadece 700 tanesi CHP kökenlidir, böylesi bir durumu kabullenmek mümkün değildir. Bu aynı zamanda CHP ve CHP seçmenine ihanetten başka bir şey değildir. dedi
HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın önce topluma sonrada CHP seçmenine ve CHP tabanına karşı son derece kibirli bir siyaset anlayışı sergilediğini ifade eden Akgöl” bu anlayış kabul edilebilir bir anlayış değildir. Sosyal demokrat bir parti anlayışına son derece aykırı ve anlayıştır. Halktan yana bir siyasi partiye mensup bir belediye başkanı halka karşı tepeden bakan bir siyasi anlayışa sahip olamaz. Ben bu anlayış içeresinde Lütfü Savaş’a oy vermeği düşünmüyorum” dedi.
Hatay Büyükşehir Belediyesinin son beş yıl içerisinde Hatay’a yaptığı hizmetlerin yetersiz olduğunu belirten Hasan Akgöl” bir belediye eğer yol yapmak için borçlanma gereği duyuyorsa bu belediyenin aslı görevi nedir diye sormak lazım şeklinde konuştu. HABER:FERİT LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.