DEMİREL ÖFKESİNE HAKİM OLAMADI!

DEMİREL ÖFKESİNE HAKİM OLAMADI!

Volkan Demirel’in sinirlerine hakim olamadığı anlar taraftarları ikiye böldü. Kimi taraftarlar Volkan Hoca’yı haklı bulurken, kimi taraftarlar ise hocanın daha sakin kalması gerektiği yönünde görüş bildirdi. Atakaş Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel’in, Antalyaspor maçında hakem kararlarına tepki göstererek, maç bitmeden soyunma odasına gitmesi gündeme oturdu. Karşılaşmanın 90. dakikasında Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, müsabaka tamamlanmadan oldukça sinirli bir halde soyunma odasının yolunu tuttu. Tecrübeli teknik adam, kısa süre sonra sahaya geri döndü.

Maçın son düdüğünün ardından hakem Yiğit Arslan’a itirazlarda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel kırmızı kart gördü. Bu kartın ardından Demirel, adeta çılgına döndü. Teknik direktör Volkan Demirel’in sahaya girmesiyle, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel’de sahaya girerek, hakemin üzerine yaka kartını fırlattı ve maçı katlettiğini ileri sürdü. Volkan Demirel’in sinirlerine hakim olamadığı anlar taraftarları da ikiye böldü. Kimi taraftarlar Volkan Hoca’yı haklı bulurken, kimi taraftarlar ise hocanın daha sakin kalması gerektiği yönünde görüş bildirdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.