AKO YERLEŞKESİ TAMAMLANIYOR

AKO YERLEŞKESİ TAMAMLANIYOR

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeye bağlı Yoncakaya Mahallesi’nde bulunan AKO yerleşkesinin sona yaklaştığını açıkladı.

Yoncakaya Mahallesi’nde iş insanı Ahmet Kara Oğulları tarafından yapımına başlanan dev tesiste huzurevi, çok amaçlı salon ve okullar yer alıyor. 110 Milyon TL’lik proje tamamlanmasının ardından ilgili bakanlıklara devredilecek. Başkan Yalçın, proje alanında açıklamalarda bulundu. Yalçın açıklamasında; “Yoncakaya AKO Yerleşkesi Tamamlanmak Üzere. İlimiz ve İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun. Huzurevi, İlkokul, Anaokulu ve Çok Amaçlı Salon Yoncakayalı İş İnsanı Ahmet Kara Oğulları (AKO Mermer/Kablo Şirketi) tarafından ilçemize kazandırılan ve yaklaşık 110.000.000₺ bütçesiyle bölgeye hizmet verecek olan yerleşke çok yakın zamanda tamamlanacaktır. Huzurevi Aile Sosyal Politikalar Bakanlığına ve Okulların Milli Eğitim Bakanlığına tahsisi ardından hizmete açılacaktır. İş İnsanımız Ahmet Kara ve Oğullarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.