CHP HATAY İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI MERT ÜS OLDU

CHP HATAY İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI MERT ÜS OLDU

CHP Hatay İl Gençlik Kolları Olağan Kongresi’nde tek aday olarak yarışan mevcut başkan Mert Üs yeniden başkan seçildi.

Defne’de düzenlenen kongreye CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Servet Mullaoğlu, geçmiş dönem milletvekili Serkan Topal, Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, CHP il ve ilçe temsilcileri ve çok sayıda partili vatandaş katıldı. Gerçekleşen kongrede tek aday olarak seçime giren Üs, yeniden İl Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

MİLLETVEKİLİ MULLAOĞLU BAŞKAN ÜS’Ü TEBRİK ETTİ

REKLAM ALANI

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, yeniden İl Gençlik Kolları Başkanı seçilen Mert Üs’u tebrik etti. Vekil Mullaoğlu yaptığı paylaşımda; “Bugün, mevcut başkanımızın Mert Üs’un tek aday olarak gösterildiği Hatay 17. Olağan İl Gençlik Kolları Kongremize katıldık. Hatay gençliği bir arada, geleceğe yön veren fikirlerini paylaşmak ve başkanlarını seçmek için toplandı. Gençlerin toplumsal kalkınmadaki önemini bir kez daha hatırladık ve bu enerjiyi geleceğimiz için en iyi şekilde değerlendireceğimizin sözünü verdik! Birlikte çalışarak, Hatay’ın ve ülkemizin geleceğini gençlerle daha güçlü inşa ediyoruz. Bugünün gençleri, yarının liderleri olacak!” ifadelerini kullandı.

Başkan Üs, kongrenin ardından tebrikleri kabul etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.