HİKMET ÇİNÇİN’İN YÜKSELİŞİ ENGELLENEMİYOR

HİKMET ÇİNÇİN’İN YÜKSELİŞİ ENGELLENEMİYOR

Hatay’ın başarılı iş insanlarından olan CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çinçin’in CHP Genel Merkezi’nde her geçen gün daha da yüksek sesle adaylığının dillendirilmesi Hatay’da CHP içindeki kripto yapıyı kızdırdı.

CHP’nin kukla İl Başkanı olduğu herkes tarafından dillendirilen Hakan Tiryaki’nin CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyareti akıllara Hikmet Çinçin’in adaylığını engelleme çabasında olduğunu getirdi. Tiryaki’nin tam da adayların açıklanması arefesinde gerçekleştirdiği ziyarette ana gündemin Hikmet Çinçin olduğu, her ne kadar belli etmese de Hikmet Çinçin’in aday olmasını engelleme çabasının başrolünde olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

AMAÇ HBB’Yİ YİNE FETÖ’YE TESLİM ETMEK Mİ?

Hatay’da en güçlü aday konumunda gösterilen Hikmet Çinçin’in adaylığını baltalama girişimleri sonuç vermeyen Tiryaki’nin, aldığı talimat ile CHP Genel Merkezine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiği, bu ziyaretin amacının ise CHP’yi yeniden FETÖ’ye teslim etme olduğu iddia edildi.

MEŞ’ALE GAZETESİ TİRYAKİ’Yİ TEDİRGİN Mİ ETTİ?

Geçtiğimiz günlerde gazetemiz manşetinden mevcut başkan Lütfü Savaş’ın FETÖ imamlarından talimat alırken çekilen ve hala açıklama yapılmayan fotoğrafların yayınlanmasının en çok CHP’nin kukla olduğu söylenen Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki’yi tedirgin ettiği, haberimizin yayınlanmasının ardından soluğu CHP Genel Merkezi’nde alan Tiryaki’nin gazetemizin haberi hakkında izahat verdiği de öğrenildi. Gazetemizi yalanlayamayan Tiryaki’nin ecel terleri döktüğü öğrenilen açıklamasının detaylarına dair bilgi paylaşılmazken, yayınımızın ardından Hikmet Çinçin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ve genel merkez yönetiminin gözünde daha da büyüdü.

BAŞKAN GİBİ KARŞILANIYOR

Hikmet Çinçin’in aday açıklanana dek boş durmaya niyetinin olmadığı da her an bir bölgede gerçekleştirdiği ziyaretlerle anlaşılıyor. Her gün farklı bir ilçede temaslarda bulunan Hikmet Çinçin her adreste başkan gibi karşılanıyor. Projelerini aktardığı vatandaşlardan tam destek gören Çinçin, engelleme girişimlerine rağmen her geçen gün başkan adaylığına bir adım daha yaklaşıyor. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.