VALİ MASATLI’DAN SINIRIN SIFIR NOKTASINDA İNCELEME!

VALİ MASATLI’DAN SINIRIN SIFIR NOKTASINDA İNCELEME!

Türkiye’nin güneyinde Hatay’ın sıfır noktasına giden Vali Mustafa Masatlı hudut Jandarma karakollarına ziyaret etti, incelemelerde bulundu, komutanlardan bölgeyle ilgili bilgiler aldı.

Türkiye’nin Hatay’da en güney noktası olan Topraktutan Hudut Karakolu’nu ziyaret ederek birtakım incelemelerde bulunan Vali Mustafa Masatlı, Sınır güvenliği ve yapılan faaliyetler ile ilgili yetkililerden bilgi alışverişinde bulundu. Türkiye-Suriye sınırının sıfır noktasındaki Hudut Karakolu ziyaretinde Vali Masatlı, Merkez Gözetleme Kulesi’ndeki incelemelerinin ardından çalışmalarla ilgili yetkililer konuştu, güvenlik güçlerine görevlerinde başarılar diledi.

Altınözü ilçesindeki Görentaş Hudut Karakolu ve Şehit Üstteğmen Mehmet Alim Hudut Karakolu’na da geçti, incelemelerde bulundu, Sınır Güvenlik Sistemi ve sınır güvenliği ile ilgili yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Hatay’ın Yayladağı ilçesindeki Denizgören Hudut Karakolu’nu, üçüncü Hudut Tabur Komutanlığı’na da ziyaretler gerçekleştiren incelemelerde bulunan Vali Mustafa Masatlı, sınır güvenliği ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.