ÇİRKİN, FETÖ İDDİALARINA SERT ÇIKTI

ÇİRKİN, FETÖ İDDİALARINA SERT ÇIKTI

Şefik Çirkin, Partisine yönelik olarak son günlerde yöneltilen FETÖ iddialarına sert çıktı. Çirkin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, zor günlerin siyasetçisi olduğunu, hardallı bayramlar gördüğünü ve bunların da kendisine hafif geleceğini savundu.“Bizim HDP ile anlaşıp, anayasadan Türklüğü çıkaracağımız dahi söylendi. Bunlara cevap dahi vermeyeceğiz.İşin acı tarafı, son tartışmanın, kendi Vekilimiz Sayın Ümit Özdağ tarafından başlatılması oldu. Çünkü kendisini sever, değer veririz. Ümit Bey’in HDP ile anayasa görüşmesini ispat amacı ile ortaya koyduğu belgenin içerik olarak, aslında 2012’deki çözüm sürecinde, AKP döneminde yapılan anayasa çalışması olduğu belgelendi. Bu taslağa, İYİ Parti’nin de eklenerek yeni bir çalışmaymış gibi gösterilmek istendiği de, Genel Sekreterimiz Sayın Uğur Poyraz tarafından uzman görüşü alınmak sureti ile ispat edildi. Tabi bu sahteciliğin, Sayın Ümit Özdağ tarafından yapıldığını düşünmüyoruz.İstanbul İl Başkanımız Sayın Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğuna dair iddia ile ilgili olarak da ortaya ciddi hiç bir belge konulamadı. Kaldı ki, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, devletin ilgili 2 kurumuna resmi olarak, bu kardeşimizin FETÖ ile iltisakını resmi kanallardan sordu ve ‘yok’ cevabını aldı. Akabinde, İstanbul İl Başkanımız kendi rızası ile Cumhuriyet Başsavcılığı’na müracaat ederek, FETÖ bağlantısının olup olmadığının araştırılmasını istedi.Ancak malum çevreler, her türlü etik kuralı hiçe sayıp, iddiaları gerçekmiş gibi dillendirmeye acımasızca devam ettiler.

İYİ Parti İl Başkanı Şefik Çirkin, açıklamasının son bölümünde ise şunları kaydetti:Yüce Allah’a güvenir, Türk Milletinin vicdanına sığınırız. Bizler, İYİ Parti’yi, kendi ceplerimizden harcadığımız para ile ve büyük tehlikelere maruz kalarak, milletimizle beraber kurduk. Çok şükür, Milletimiz bunu anladı ve bize kucağını açtı. Hedefimiz, milletin ve devletin sorunlarına dürüst, namuslu bir yönetim anlayışı ile çare olmaktı. Bu iyi niyetimiz ve Sayın Meral Akşener’in samimiyeti, milletimiz tarafından fark edil-di. Öyle ki, artık AKP’li yorumcular bile, bütün Partiler oy kaybederken sadece İYİ Parti’nin yükseldiğini kabul edip dillendirmeye başladılar.

Aslında durum bu olunca, biz bir şeyler bekliyorduk. Ancak bunun, içimizden biri olan Sayın Ümit Özdağ tarafından başlatılması içimizi acıttı. Sonuçta kendisi de Partiden ihraç edildi. Ne gariptir ki, bu süreçte İYİ Parti yine oylarını yükseltti ve % 16.2 ye çıktı. Medya eliyle yapılan bu kirli siyasete karşı, millet bize sahip çıktı. İşte bu sebeple, sadece yüce Allah’a güvenir, sadece Türk Milletine sığınırız.Biz, hiç bir iftiraya aldırmadan, Sayın Meral Akşener’in izinde yolumuza devam edeceğiz. Biz; işçimizin, köylümüzün, çiftçimizin, esnafımızın, sanayicimizin, emeklimizin, işiz gençlerimizin ve devletimizin karşı karşıya kaldığı ağır sorunları çözmeye talibiz ve bundan da asla yılmayacağız. Kimseden korkumuz yok, çekindiğimiz yok. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.