DÖRTYOL CUMHUR İTTİFAKI TAM SAHA PRES MEYDANLARDA

DÖRTYOL CUMHUR İTTİFAKI TAM SAHA PRES MEYDANLARDA

DÖRTYOL CUMHUR İTTİFAKI TAM SAHA PRES MEYDANLARDA

AK Parti MKYK Üyesi, Hatay Milletvekili Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, Cumhur İttifakı Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin ile birlikte Dörtyol Halk Pazarı’nda ziyaret ettikleri esnaflara işlerinde kolaylıklar ve hayırlı kazançlar dilediler.


Milletvekili Türkoğlu ve Cumhur İttifakı Adayı Keskin’in Halk Pazarına gerçekleştirdikleri ziyarete, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Mehmet Burak İzgi ve MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker’in yanı sıra; AK Parti Dörtyol İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Polat, Dörtyol Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz-Han Özdemir AK Parti Hatay İl Yönetim Kurulu Üyeleri Sultan Daban, Ali Türkoğlu ile AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Aday Adayları, AK Partili ve MHP’li Teşkilat Üyeleri de eşlik ettiler.

Türkoğlu“Dörtyol Halk Pazarı’ndaki işinde, aşında, tezgâhının başında, helalinden rızkının peşinde koşan kıymetli esnaflarımızla kucaklaştık, hem hâlleştik ve esnaflarımızın gerek halk pazarı ile ilgili taleplerini ve gerekse belediyecilikte hangi hizmet ve yatırımlarla nasıl bir Dörtyol görmeyi hayal ettiklerini konuştuk” diyen Cumhur İttifakı Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin; samimiyeti, yakınlığı ve içtenliği ile esnaflardan tam not aldı. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.