ÇOCUKLARIMIZI DOĞRUYU SAVUNAN, DÜRÜST İYİ İNSANLAR OLARAK YETİŞTİRMELİYİZ

ÇOCUKLARIMIZI DOĞRUYU SAVUNAN, DÜRÜST İYİ İNSANLAR OLARAK YETİŞTİRMELİYİZ

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan başkanlığında 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Müdürler Kurulu Toplantısı yapıldı. Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapılan toplantıya Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Şube Müdürleri Mahmut Doğan, Ali Uyma ve Okul/Kurum Müdürleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasında Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, ” Bize düşen görev çocuklarımızı akademik başarılarının yanında, doğruyu savunan, dürüst, güvenilir, çalışkan ve iyi bir insan olarak yetiştirmektir.

Biz de Defne eğitim ailesi olarak tüm paydaşlarımızla birlikte daha fazla fedakarlık yaparak gayretli çalışmalarımıza devam edeceğiz,” diye konuştu. Açılış konuşmasından sonra gündem maddeleri tek tek ele alınıp, yapılan çalışmalar değerlendirilerek, eksiklikler tespit edilip, çözüm önerileri görüşüldü. Toplantı sonunda Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan toplantıya katılan Okul/Kurum Müdürlerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.