CZN BURAK
HATAY’I DÜNYAYA TANITIYOR

CZN BURAK<br>HATAY’I DÜNYAYA TANITIYOR

Hatay’ın sessiz kahramanı sosyal medya fenomeni ve başarılı genç iş insanı CZN Burak, sosyal medya paylaşımlarıyla Hatay’ı dünyaya tanıtmaya devam ediyor.
Deprem felaketi ile sarsılan Hatay’a deprem sürecinde ve sonrasında sayısız yardımda bulunan CZN Burak adıyla tanınan Burak Özdemir, dünyanın dikkatini Hatay’a çekiyor. Hatay’daki yıkımı paylaşımlarıyla dünyaya duyurarak çok büyük miktarda yardım toplanmasına vesile olan CZN Burak, ayrıca kendisi aracılığıyla da Hatay’ın 15 ilçesine TIR’lar dolusu yardım ulaştırdı.

İSKENDERUN VE YAYLADAĞI’NDA GÖNÜLLERİ FETHETTİ
CZN Burak, son olarak İskenderun Belediyesi ortaklığıyla vatandaşlara yemek ikramında bulundu. Ardından Yayladağı Belediyesi organizasyonunda düzenlenen Medeniyetler Korosu konserine katılarak Hatay’ın çığlığını dünyaya duyurdu. 1 paylaşımı ile milyonlarca takipçisine hitap edebilen CZN Burak, Hatay’daki yıkımı duyurduğu gibi Hatay’ın yeniden inşası sürecinde yaptığı katkıları da takipçileriyle bol bol paylaşıyor.

MİLYONLARCA TL’YE YAPILAMAYACAK REKLAM 1 FOTO İLE YAPILIYOR
Ülkelerin ve şehirlerin tanıtımları için sosyal medya fenomenleri ile yaptıkları milyonlarca TL’lik anlaşmalarla yapılamayacak katkıyı 1 fotoğraf karesiyle yapan CZN Burak, dünyanın dikkatini Hatay’a çekmeye devam ediyor.
DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLARA HATAY LEZZETLERİ İKRAM EDİYOR
Dünyanın yakından tanıdığı Cristiano Ronaldo, Messi, Marcelo gibi star futbolcuların yanı sıra dünyaca ünlü sinema ve ses sanatçılarına Hatay yemeklerini elleriyle ikram eden CZN Burak, Hatay lezzetleriyle çektiği videolarla da Hatay gastronomisine muazzam şekilde katkı sunuyor.
HATAY ONA ÇOK ŞEY BORÇLU

Söz konusu Hatay olunca her organizasyona herhangi bir bedel kabul etmeden ve koşarak gelen CZN Burak, Hatay’ı bu şekilde dünyaya tanıtarak memleketi olan Hatay’a borcunu karşılıksız şekilde ödüyor. Hatay, CZN Burak’ı çok seviyor ve tüm paylaşımlarını da beğeniyle takip ediyor.
Yayladağı Yoncakaya’dan başlayan macerasına önce İstanbul’da nefes katan CZN Burak, Dubai, ABD, Katar ve dünyanın çok sayıdaki noktasında açtığı şubeleriyle devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.