CUMHUR İTTİFAKI HATAY’DA KARDEŞLİK ÖRNEĞİ SERGİLİYOR

CUMHUR İTTİFAKI HATAY’DA KARDEŞLİK ÖRNEĞİ SERGİLİYOR

CUMHUR İTTİFAKI HATAY’DA KARDEŞLİK ÖRNEĞİ SERGİLİYOR

MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, Cumhur İttifakı’nın başta Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler olmak üzere tüm adaylara aynı desteği vereceklerini söyledi.
“Beka için milli karar, cumhur için istikrar” diyen MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, “Cumhur İttifakı’nın ilkeleri doğrultusunda birlikte çalışıyoruz.
Tek dileğimiz ve temennimiz başarıya ulaşarak 31 Mart akşamı hedefimize ulaşmaktır. Cumhur İttifakı’nın Hatay’da bu ruha yakışır bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğimizden hemşerilerimizin emin olmasını arzu
ediyoruz. 24 saat istişare halinde olmak bizim için çok kıymetli ve çok önemlidir. Hatay da ikamet eden herkese ulaşmak için gece gündüz çalışacak ve kapı kapı dolaşacağız” ifadelerini kullandı.
Kaşıkçı, konuşmasının sonunda, “Liderlerimizin milletimizin bekası için gösterdikleri duruşlara uygun Hatay’da da kardeşlik örneğinin sergilenmesini çok önemsiyoruz” diye konuştu. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.