ŞAMPİYONLAR KIRIKHAN’A ZAFER COŞKUSU YAŞATTI

ŞAMPİYONLAR KIRIKHAN’A ZAFER COŞKUSU YAŞATTI

Kırıkhan Belediyesi Spor Kulübüne bağlı Wushu federasyonu Budokaido sporcuları, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla 25-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında Hatay’ın Yayladağı ilçesinde düzenlenen iller arası budokaido Şampiyonasında 13 Sporcu ile katıldığı müsabakalarda 4 birincilik, 2 ikincilik,7 üçüncülük çıkartarak Kırıkhan’a Zafer coşkusu yaşattı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “Depremin yaralarını sarmaya çalıştığımız bu zor günlerde sporcu gençlerimiz yüzümüzü güldürdü. Yarışma sonucunda başarı elde eden gençlerimizi, şampiyonlarımızın yetişmesinde büyük emek sahibi Milli Antrenörümüz Ali Çeltik ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Her zaman şunu diyor ve biliyorum ki Kırıkhan’ımızda birçok cevherlerimiz var. Bizlerde elimizden geldiği kadarı ile bu cevherlerimize sahip çıkıyoruz. Daha önce de 2 kez Avrasya şampiyonları, 2. Ve 3.’leri çıkarttık. 13 sporcumuz Milli oldu.

Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup spora teşvik etmek için kurmuş olduğumuz Kırıkhan Belediyesi Spor Kulübümüzün bünyesinde Karate, Basketbol, Futbol, Voleybol ve Yüzme spor dalları olmak üzere 3000’ in üzerinde sporcu yetiştirmekteyiz. İlçemizin ve ülkemizin geleceği için bütün evlatlarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Şahsım ve Kırıkhan’lı hemşerilerim adına sporcularımızın yetişmesinde emeği geçen bütün hocalarıma ve emektar olan herkese teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.