CUMHUR İTTİFAKI HATAY’DA ŞAHLANIYOR

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler,15 Temmuz Ruhu Ve Cumhurbaşkanı İttifakı İle Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni Kazanacaklarını İfade Etti.

CUMHUR İTTİFAKI HATAY’DA ŞAHLANIYOR

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler,15 Temmuz Ruhu Ve Cumhurbaşkanı İttifakı İle Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni Kazanacaklarını İfade Etti.
AK Parti Hatay Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı İle Yerel seçim ile startını verdi.Toplantıya AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu,Hüseyin Yayman,Abdulkadir Özel,Hüseyin Şanverdi Ve Sabahat Özgürsoy Çelik İle Belediye Başkanları,Belediye Başkan Aday Adayları,İl Başkan Vekili,İlçe Başkanları,Kadın Kolları,Gençlik Kolları Ve Çok Sayıda Teşkilat Mensubu Katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Hatay’a yapacakları hizmetler ile yeniden inşa ve ihya edeceklerini belirterek ; ‘’ Cumhurbaşkanlığı ittifaki ruhu ile MHP ve BBP’li kardeşlerimizle beraber CHP’ye,iYi Parti’ye oy vermiş Hatay’ı seven kardeşlerimizin gönlüne girerek Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni 31 Mart 2019 akşamı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edeceğiz ‘’dedi. Konuşması sık sık alkış ve tezehürat ile kesilen HBB Başkan Adayı Güler, önümüzdeki yerel seçimler 15 Temmuz hain darbe girişimini engelleyen insanlarımızın zaferiyle sonuçlanacaktır şeklinde konuşan Güler,Cumhurbaşkanımız’ın istediği ruh ile çalışacağız Hatay’ı hak ettiği kimliğe ulaştıracağız. AK Parti idealleri, ülküleri, memleket ve millet diyenlerin partisi olduğunu ifade eden güler AK Parti aynı zamanda kaderleri olarak yaşadıkları geniş coğrafyanın da kaderi olan bir partidir.15 Temmuz diğer darbelerden farklı bir darbe girişimdir, sadece siyasi bir iktidarın devrilmesi hedeflenmemişti, bir devletin bekası, bir milletin birliği işgal edilmek istenmişti. Milletimiz canı pahasına Devletin korudu. Bizde şimdi aynı ruh ile çalışmak istiyoruz. Teşkilatımızın her bir üyesiyle çalışarak Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni kazanıp Cumhurbaşkanı’mıza hediye edip yüzünü güldüreceğiz dedi. HABER: FERİT LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.