AKSOY MAHALLE GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AKSOY MAHALLE GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antakya Belediye Başkan adayı Hüseyin Aksoy, seçim çalışmalarını mahalle ziyaretlerinde bulunarak devam etti.

Mahalle gezilerinde vatandaşlarla bir araya gelen Aksoy, 31 Mart’ta destek istedi. CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aksoy, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda adaylığının açıklandığı ilk günden itibaren, çalışmalarına devam eden Aksoy, Ekinci, Şirince, Aydınlıkevler, Sofular, orhanlı, Hacı Ömer Alpagot, Fevzi Çakmak Mahallesi ve Karaali Bölüğü Mahallelerini ziyaret eden Aksoy, vatandaşlarla bir araya geldi. Yüzyılın felaketinde büyük zarar gören Antakya’yı el ele verip çok çalışarak ayağa kaldıracaklarını belirten Aksoy, “Antakya’mızda ziyaret etmediğimiz mahallemiz, elini sıkmadığımız vatandaşımız kalmayacak. Deprem sonrası yaşanan sıkıntılı süreci el birliğiyle aşacağız. Özlemle anımsadığımız Antakya’mızı yeniden inşa edeceğiz.” dedi.

Vatandaşlardan tam destek alan Aksoy, emin adımlarla seçim zaferine doğru ilerlediklerini kaydetti.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.