MOTOSİKLET KULLANICILARINA SIKI DENETİM

MOTOSİKLET KULLANICILARINA SIKI DENETİM

Antakya’da trafik şube ekipleri motosiklet kullanıcılarının kural ihlali, kask kullanımı ve eksik belge kontrolünü yaparak geniş çaplı bir çalışma yaptı.

Trafik terörünü bitirmeye kararlı olan İçişleri Bakanlığı 2019 yılında aldığı bir kararla; cadde ve sokaklarda geçiş üstünlüğünü yayalara verdi. Bu kararla birlikte; cadde ve sokaklarda yaya ulaşımı daha rahat ve daha güvenli hale geldi.

Bir yılı aşkın süredir yasalaştırılan karardan itibaren ülke genelindeki trafik ekipleri de kanunun uygulanması, trafiğin rahatlaması ve yaya güvenliğinin sağlanması adına daha fazla hassasiyet göstererek görevini sürdürüyor.

Antakya’da trafiğin akışını, kuralların işleyişini ve vatandaşların güvenli ulaşımını sağlamak amacıyla trafik şube ekipleri motosiklet sürücüleri için ilçe genelinde geniş çaplı denetleme uyguladı. Belge kontrolü, hız sınırı ihlali, kask kullanımı ve sürüş kuralları gibi kriterlerde uygulama yapan trafik şube ekipleri; motorlu araç trafiğine kapalı alanlarda veya kaldırımlarda kural ihlali yapan, yasalara ve kurallara uymayanlar sürücülere cezai işlem uygulandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.