Meşale Gazetesi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN TOSYALI HOLDİNG’E ÖDÜL

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN TOSYALI HOLDİNG’E ÖDÜL

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, 50 yılı aşan üretim ve sanayicilik tecrübesi ile geleneksel MÜSİAD Türkiye’nin Gücü Ödülleri Töreni’nde Üretimin Gücü ödülüne layık görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törende Fuat Tosyalı, Üretimin Gücü Ödülünü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Muhammet Ali Özeken’in elinden aldı. MÜSİAD’ın 32. Kuruluş Yıldönümü ve Geleneksel MÜSİAD Türkiye’nin Gücü Ödülleri Töreni’nde kısa bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “MÜSİAD her yıl biraz daha güçlenerek yoluna devam ediyor. Ödül alan kardeşlerimi özellikle tebrik ediyorum. Pek çok yerde üyelerinizin Türk malı damgalı ürünleri rafları süslüyor. Milyonlarca vatandaşımız sizlerin vesilesiyle istihdam şansı buluyor” diyerek, 9 ayrı kategoride Türkiye’nin gücüne güç katan isimler ve şirketleri tebrik etti.

TOSYALI’DAN MÜSAİAD’A TEŞEKKÜR

Ekonomik ve toplumsal açıdan Türkiye’nin geleceğine katkıda bulunanları ödüllendirmek, ülkenin geleceğine hizmet odaklı yeni ilhamlar oluşturabilmek, iş dünyası, girişimci ekosistemi ve akademik camiada geleceğin başarılı projelerini teşvik etmek amacıyla düzenlenen gecede, Tosyalı Holding’in 70 yıldır aynı vizyon ve inançla Türkiye’nin gelecek hedefleri doğrultusunda elini taşın altına koyduğu ve dünya devleriyle kurduğu büyük ortaklıklarla istihdama ve katma değere katkısı ile herkesi gururlandırdığı için ödüle layık görülen Fuat Tosyalı ise, MÜSİAD Ailesi’ne teşekkür ederken, “Bu ödülü, 50 yıldır aralıksız çalıştığım iş arkadaşlarım, on binleri aşan paydaşlarımız ve dünyanın her yerindeki iş ortaklarımızın alın terlerinin ödüle dönüşmüş şekli olarak kabul ediyorum” dedi.

“ÜLKEMİZE HİZMETİ ARALIKSIZ SÜRDÜRECEĞİZ”

Tosyalı Holding’in 1952 yılında Babası Hacı Şerif Tosyalı ile başlayan ve bugüne kadar gelinen süreci anlatan kısa bir video sunumunda Fuat Tosyalı, şunları anlattı, “1968 yılında babama katıldım. O günden bu güne 50 yıllık bir iş hayatım var. Üzerimde benim güneş doğmadı… Her gün sabah ezanıyla kalkarım. Cumartesi Pazar günleri de dâhil olmak üzere çalışırım. Sadece ben değil, bütün ailem ve ekibim de çalışır. O günden bu güne aralıksız çalışmanın ve dünyadaki bütün gelişmeleri adım adım takip etmenin sonucunda biz buraya geldik. Birçok alanda da ilkleri biz ortaya koyduk, düşündük, tasarladık, yaptık. Hamdolsun Allah’a çok şükür bu noktaya geldik. Madenden uç ürüne kadar giden zincirin bütün halkalarına hâkim olan bir üretim yelpazemiz var. Ve bunu da dünyadaki bütün coğrafyalarda yapıyoruz. Bugün dünyanın en ince çeliğini üreten 3 şirketten biriyiz. Sadece geçen yıl 1 milyar dolar ihracat yapan bir şirket ortaya çıkardık.  9 m2. başladığımız imalatçılığımız bugün 9 milyon m2’yi aştı. Bir yandan ithalatı ikame edip, bir yandan da dünyanın her yerine Türkiye Markasını ihraç etmemiz lazım. ‘Yaptığım işi en iyi şekilde yapım, alıp verdiğim nefesin de hakkını veriyim’ diye uğraşıyorum. Çocuk yaşımdan beri atıldığım iş yaşantıma 50 yıldır aralıksız hiç durmadan devam ediyorum. Bugün bakıyorum, 15 bini aşan çalışanımız, iş ortaklarımız  ve büyük Tosyalı ailesi olarak ülkemize aralıksız hizmet etmeye devam edeceğiz.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.