CHP’Lİ SEÇMENLER CHP MİLLETVEKİLİ SERKAN TOPAL’DAN ŞİKAYETÇİ

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Hatay CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’tan , CHP İl yönetiminden ve CHP Hatay Milletvekillerine kadar skandalları ile sarsılmaya devam ettiği ifade ediliyor.

CHP’Lİ SEÇMENLER CHP MİLLETVEKİLİ SERKAN TOPAL’DAN ŞİKAYETÇİ

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Hatay CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’tan , CHP İl yönetiminden ve CHP Hatay Milletvekillerine kadar skandalları ile sarsılmaya devam ettiği ifade ediliyor. HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın insanlara hakaret etmesinin ardından ve CHP İl Yönetiminin duyarsızlığından sonra CHP Hatay Milletvekilinin şoförünün  mal varlıkları Hatay kamuoyunda sıkça  kendinden söz ettireceği konuşuluyor.

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal , Hatay’dan Milletvekili seçildiği günden şu ana kadar Hatay halkından ilgilenmediği ve vatandaşların Topal’a bir türlü ulaşamadığı belirtildi. Samandağlı bir CHP yöneticisinin sosyal medya hesabına konu olan Serkan Topal ve şoförü adına yazılan iddialar Samandağ ve CHP’li seçmenlere soğuk duş aldırdığı ifade edildi. Samandağ’lı CHP’li bir yöneticinin sosyal medya hesabından paylaşmış olduğu yazı: “Samandağ’lı Chp’li bir yöneticiden Serkan Topal’a birkaç soru…Sayın Milletvekilimiz Serkan Topal’a eğer ki bizide sakalından dolayı üflemez ise, birkaç soru sormak istiyorum ki belki dedikodudur!! Mazallah günahını almayalım efendim !!!1. İskenderun nardüzü mevkisinde şirinyer restaurant karşısında müteahitliğini Eyüp Sağır’ın yaptığı apartmanda  üçüncü katta tapusu şoförünüz Hamis Bakımcı’nın adına tapulu daire var mı? Varsa da hangi tarihte alındı?2.Ankara’da aynı şekilde yine Şoförünüz Hamis Bakımcı adına daire satın alınmış mı? Tarihi lütfen.3.Antakya Defne mevkisinde 6 ya da 7 ay öncesine kadar adınıza ya da yakınınızın adına tapulu daire var mıydı? şimdi var mı?4.Evinizin önünde duran ve kıbrısta okuyan! Genç hanım halanızın kızı Deniz Genç adına kayıtlı beyaz BMW marka araç sizin mi yoksa iyilik adına size tahsis mi edilmiş”? HABER: M. MUSTAFA ÇAYLI


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.