DAĞDÜZÜ GÖLETİ ONARILSIN!

DAĞDÜZÜ GÖLETİ ONARILSIN!

Hatay’ın Yayladağı İlçesi’ne bağlı Dağdüzü Mahallesi sınırlarında Devlet SU İşleri (DSİ) tarafından yapılmış bir sulama göleti bulunmaktadır.

Hatay’ın Yayladağı İlçesi’ne bağlı Dağdüzü Mahallesi’nde bulunan göletin onarılması için yetkilileri göreve davet eden MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı konuyu meclis gündemine taşıyarak, “Kaderine terk edilen gölet bir an önce onarılarak vatandaşların hizmetine sunulsun.” dedi. Yayladağı İlçesi’ne bağlı Dağdüzü Mahallesi’nde kaderine terk edilen Dağdüzü Göleti hakkında TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak bir konuşma yapan MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, “Küresel iklim değişikliği beraberinde ülkelerin su kaynaklarını doğru kullanmaya yönelik politikalar geliştirmesine mecbur bırakmıştır. Bu manada ülkemizde mevcut su kaynaklarını doğru kullanma adına birçok yatırım yapılmaktadır. Bu yatırımlar arasında barajlar, göletler, kapalı sistem sulama projeleri gelmektedir. Gölet daha sonra Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmiştir. Ancak gelin görün ki, bu gölet bakımsızlıktan atıl duruma düşmüş ve kaderine terk edilmiştir. Dağdüzülü hemşerilerimiz bu göletin bir an önce onarılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmasını beklemektedirler.” diyerek sözlerini tamamladı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.