DEMİREL’DEN “İSTİFA ETMEM GEREKİR AMA” AÇIKLAMASI!

DEMİREL’DEN “İSTİFA ETMEM GEREKİR AMA” AÇIKLAMASI!

Demirel: “Aslında şuan farklı şeyler de yapmam gerekiyor ama söylediğim gibi gemiyi limana yanaştırana kadar buradayım”

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig 27’nci hafta maçında Tümosan Konyaspor’a deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, “Aslında şuan farklı şeyler de yapmam gerekiyor ama söylediğim gibi gemiyi limana yanaştırana kadar buradayım” ifadesini kullanarak bir kez daha istifa sinyali verdi.

Konya maçının geride kaldığını ve Fenerbahçe maçına odaklanmaları gerektiğini aktaran Demirel, “Öncelikle Konyaspor’u tebrik ediyorum. Hem bizim için hem onlar için çok önemli bir mücadeleydi. Maça baktığımızda ilk 45 dakika oyunda üstündük, hakimdik. Belki istediklerini yapan taraf bizdik daha çok iyiydik. Ama ikinci yarıda Konyaspor’un yaptığı değişiklikler ile daha baskı yapacağı belliydi. Ama anlamsız bir şekilde bir geriden oyun kurma tercihimiz vardı. Maç buralara bu şekilde gelmezdi ama bir oyun kurma isteğinde kaybettiğimiz topla korner, kornerde adam paylaşımı eksikliği bizi 1-0 mağlup duruma düşürdü. Sonrasında ikinci bir faulde hızlı başlangıçla golü buldular. Konyaspor’u tebrik ediyorum. Bizim içinse oyuncularıma içeride de söyledim; hiç düşünmediğimiz, beklemediğimiz bir maçtı ama yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maça odaklanmamız gerek” sözlerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.