ARSUZLU DERTLİ, YÖNETİCİLER GAMSIZ

ARSUZLU DERTLİ, YÖNETİCİLER GAMSIZ

Hatay’ın Arsuz ilçesinde yaşayan tüm vatandaşlar ilçe belediyesinin çalışmalarından rahatsız.

Ancak defalarca yaptıkları şikayetlere çözüm bulacak bir yetkiliye henüz seslerini duyuramadılar. Sanatsal çalışmalar hariç halkın arasına karışmayan Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’in seslerini duymadığı vatandaşlar ise çöp, yol ve temizlik gibi temel sorunlarla uğraşmaya devam ediyor.

SPORCUNUN, SANATÇININ YANINDA, AMA VATANDAŞIN YANINDA DEĞİL

Arsuzlu vatandaşların dikkate alınmadığı ilçede Belediye Başkanı Asaf Güven her yaptığı açıklama ile tepkileri toplamaya devam ediyor. Sanatın, sanatçının, sporun, sporcunun yanındayız açıklamalarıyla ilçenin bütçesini sosyal projelere harcayan, ancak ilçede yol, çöp gibi çok sayıda sorun biriktiren Asaf Güven’e seslenen vatandaşlar; “Arsuz’un makus talihi yine değişmedi ve halkı düşünen bir belediye başkanı Arsuz’a yine gelmedi. 3 yıl geçmesine rağmen ilçeye kalıcı bir tesis yapmayan, yol, su, çöp sorununu çözemeyen Arsuz Belediye Başkanı spora, sanata harcayacağı parayı ve eforu halkın gerçek sorunlarına harcamalıdır. İlçemiz çöp dağı oldu, yollar çukurdan geçilmiyor, kendisi gerçekleri göremiyor. Bir an önce Arsuz’un gerçeklerinin farkına varmalı” ifadelerini kullandılar.

Arsuzlular, kronikleşen sorunların bir an önce çözülerek Arsuz’un yaşanabilir bir yer haline gelmesini istiyor. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.