DİNÇER GENÇLERE ÖDÜL VERDİ

DİNÇER GENÇLERE ÖDÜL VERDİ

Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Dinçer Dinsever Kalkan, Liselere geçiş sınavında dereceye giren Emniyet Müdürlüğü personelinin çocuklarını ödüllendirdi.

Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Dinçer Dinsever Kalkan, kısa adı LGS olan Liselere Geçiş  Sınavında 0,01-1 Derecesine giren Polis çocuklarını değişik ödüllerle mutlu ederek bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamını diledi. Liselere Geçiş sınavında; Adana Fen Lisesi’ni kazanan Ayşe Sena Yeşil, İstanbul Atatürk Fen Lisesi’ni kazanan Abdülkadir Bozkurt, Cağaloğlu Anadolu Lisesi’ni Azra Yıldırım ve Mersin Eyüp Aygar Fen Lisesi’ni kazanan Ayşe Seval Çot isimli öğrencilere ödüllerini veren İlçe Emniyet Müdürü Kalkan Emniyet Müdürlüğü olarak personellerinin evlatlarının başarısı ile gurur duyduğunu ve hayatları boyunca başarılı olmalarını temenni ettiğini dile getirdi. Aileleri ile birlikte ödül programa katılan öğrenciler İlçe Emniyet Müdürü Kalkan’a teşekkür ettiler.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.