HBB’NİN AĞAÇ DÜŞMANLIĞI

HBB’NİN AĞAÇ DÜŞMANLIĞI

Hatay da son iki ayda meydana gelen talihsiz yangınların katlettiği orman alanlarını yeniden yeşillendirmek için herkes ve her kurum el birliği ile ağaç dikme kampanyaları düzenlerken, Hatay Büyükşehir Belediyesinin ağaç katliamı yapması tepkilere neden oldu.

Antakya İnönü Caddesi üzerinde bulunan Durmuş Debboğlu Camisi civarında cadde üzerinde bulunan ağaçlar büfenin önünü açmak için Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından günün erken saatlerinde kesildiği iddia edildi.

YEŞİLE DÜŞMANLIK SON BULSUN

 Evinin yakınında bulunan tarihi ağaçların kesilmesi üzerine tepki gösteren ATSO Meclis Başkan Yardımcısı Eşref Taner Özkaya ağaç kesme olayına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Özkaya, sosyal medya hesabından yayınlamış olduğu tepkili mesajında ‘’ Siyasi makamlar bizlere rahat, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam versinler. Yaşam şartlarımızı  iyileştirsinler, haklarımızı korusunlar diye seçer görevlendiririz. Kendi çıkarlarını her şeyin önüne alsınlar diye değil!

Doğduğum günden beri yaşadığım mahallede kendimi bildim bileli var olan ağacın yaya kaldırımına konuşlanmış bir büfeye alan açmak için hafta sonu tatilinde katledilmesi izah edilemez.

Yeşile düşmanlık son bulsun. Her yol ranta çıkmasın. Bırakın insanlar az da olsa idarecilerine güven duysunlar” dedi. Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.