DR. AKSOY: “TAKLİTLER ASILLARINI GÜÇLENDİRİR, YAŞATIR”

DR. AKSOY: “TAKLİTLER ASILLARINI GÜÇLENDİRİR, YAŞATIR”

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, gerçekleştirdiği esnaf ve hane ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, “Bizlerin hazırlamış olduğumuz projelerimizden bazılarını rakibimiz Ak Parti hazırlamış. Buradan onlara bir mesaj veriyorum. Taklitler asıllarını güçlendirir, yaşatır.” dedi.

Yerel seçim çalışmalarını her geçen gün yoğun bir tempoda sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, ziyaret programları kapsamında sırasıyla Rodeo Ayakkabıcılık, Hayzaranlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Nizar Hayzaran, Uzun Çarşı, Mahalle Muhtarları, Katar 4 Konteyner Kent, Madenboyu, Akçaova ve Odabaşı Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 

“ESNAFLARIMIZA BİR TELEFON KADAR YAKIN OLACAĞIZ”

Gerçekleştirdiği seçim çalışmaları kapsamında Rodeo Ayakkabıcılık ve Hayzaranlar Otomotiv’i ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Sektörlerin bir arada kalkınabildiği ve adını duyurabildiği fuarları ulusal ve uluslararası fonlarla destekleyerek esnafımızı ve üreticimizi ayağa kaldıracağız. Hem üretimi, hem de istihdamı destekleyeceğiz. Antakya’da artık alın teri hakkını alacak. İşimiz Gücümüz Antakya olacak. Bizler göreve geldiğimiz an belediye bünyesinde Esnaf Destek Bürosu oluşturacağız. Bu ofise gelen her esnaf hem sorunlarını çözecek, hem de taleplerini dile getirecek. Bunlar Antakya’nın yeniden ayağa kalkması için olması gereken işlerdir. Bizler bir telefon kadar esnafımıza yakın olacağız. Sorunu çözmek bizim işimiz olacak. Bizlere kapılarını açarak misafirperverlik gösteren esnaflarımıza teşekkür ediyor, hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

“BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY ETÜD MERKEZİ AÇILIŞINA KATILDI”

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Hatay’ın Antakya İlçesi’ne bağlı Madenboyu Mahallesi’nde Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) ile Almanya merkezli yardım kuruluşu Arbeıter-Samarıter-Bund (ASB) işbirliğiyle yapımı tamamlanan Madenboyu Etüd Merkezi’nin açılış törenine katıldı. Gerçekleştirilen açılış töreninde bir konuşma yapan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Almanya merkezli yardım kuruluşu ASB tarafından Hatay’a yapılan katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim görebilmesi ve diğer şehirlerdeki öğrencilerden geri kalmaması için proje kapsamına almış olduğumuz Etüd Merkezi oluşturulması projesi gerçekten çok önemli bir projedir. Gençlerimizin ve çocuklarımızın diğer şehirlerdeki öğrencilerle yarışabilmesi için üzerimize düşen tüm imkanları seferber ederek hizmetlerimizi hayata geçireceğiz. Açılışa katılım gösteren herkese teşekkür ediyor, Etüd Merkezi’mizin başta Madenboyu halkımız olmak üzere tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

“DR. AKSOY MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ”

Gerçekleştirdiği ziyaret programları kapsamında Ulucami, Yeni Camii, Şehitler, Dutdibi ve Habib-i Neccar Mahallesi Muhtarlarıyla bir araya gelen CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Vatandaşla resmi kurumlar arasında köprü görevi gören ve demokrasinin olmazsa olmaz unsurlarından biri olan mahalle muhtarlarımız kamu görevi açısından çok önemli görevler üstlenmektedir. Mahallemizin sorunlarının tespit edilmesinde, vatandaşların ihtiyaçları ve taleplerinin karşılanması ile sorunların çözülmesi için ilk gidilecek yer mahalle muhtarlığıdır. Muhtarlarımızla her zaman istişarelerde bulunarak, sorunların çözümü konusunda elbirliği içerisinde çalışarak Antakya’mızı hep birlikte yeniden ayağa kaldıracağız. Bizlere kapılarını açan mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

“DR. AKSOY RAMAZAN-ŞERİF’İN 5’İNCİ GÜNÜNDE AKÇAOVA’DA İFTARINI AÇTI”

Ramazan Ayının beşinci gününde Akçaova Mahallesi’nde yaşayan Uysal Ailesi’nin hanesinde orucunu eşi Filiz Aksoy ile birlikte açan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Eşim Filiz ile birlikte Mübarek Ramazan Ayı’nın 5. gününde Akçaova Mahallemizde iftarımızı yaparak, dualarla orucumuzu açtık. Tuttuğumuz oruçlar ve ettiğimiz dualar kabul olsun, dayanışma içerisinde umudu büyütmeye devam edeceğiz. Değerli hemşerim Sn. Erdoğan Uysal ve ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

“VATANDAŞLARA RAMAZAN İMSAKİYESİ DAĞITILDI”

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Ramazan-ı Şerif ayının beşinci gününde konuk olduğu Uysal Ailesi’ne gerçekleştirdiği iftar ziyaretinin ardından Akçaova Merkez Camii’nde teravih namazını kıldı. Kılınan teravih namazı sonrasında yapılan duaların ardından CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy tarafından vatandaşlara Ramazan İmsakiyesi dağıtıldı.

“ODABAŞI HALKI BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY’U BAĞRINA BASTI”

Seçim çalışmalarını iftar ve teravih namazı sonrasında da sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya’nın Odabaşı Mahallesi’nde bir araya geldi. Coşkulu kalabalık tarafından yağmurlu havada sıcak ilgi ile karşılanan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy’u bağrına bastı. Vatandaşlara yönelik bir konuşma yapan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Çocukluğumuz çok güzel şartlarda geçmedi. Bizim geçmişte yaşadığımız yıllarda dostluğumuz, kardeşliğimiz, arkadaşlığımız ve yol yürümemiz güzeldi. Hiçbir dostumuzu bir yerde bırakmadık ve satmadık. Hep birlikte el ele vererek yeniden ayağa kaldıracağız. Bizler aldığımız aile terbiyesi ile halkımıza, Antakya’mıza ve Hatay’ımıza layık olmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda garip bırakılan Antakya’yı sizin içinizden ve vatan sevdalısı olan bu kardeşinizle birlikte ayağa kaldırmaya var mısınız?” dedi.

DR. AKSOY’DAN RAKİBİ AK PARTİ’YE KAPALI MESAJ:

“TAKLİTLER ASILLARINI GÜÇLENDİRİR, YAŞATIR”

Antakya ve Antakyalılar için birçok sosyal projeleri hayata geçireceklerini belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Halkımız için birçok sosyal projelerimiz var. Özellikle kadınlarımızı, çocuklarımızı ve gençlerimizi hiçbir şekilde yalnız bırakmayacağız. Onları her zamankinden daha çok destekleyeceğiz. Ayrıca bunların yanı sıra yaşlılar, engelliler ve bu toplumun tüm kesimini destekleyecek projelerimiz var. Bizlerin hazırlamış olduğumuz projelerimizden bazılarını rakibimiz Ak Parti hazırlamış. Buradan onlara bir mesaj veriyorum. Taklitler asıllarını güçlendirir, yaşatır.” dedi.

“İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZA ANTAKYA’M KART VERECEĞİZ”

Antakya’m Kart hakkında vatandaşlara yönelik bilgiler veren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Özellikle 6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrasında evini, işini, yakınlarını ve dostlarını kaybeden ihtiyaç sahibi ailelere Antakya’m Kart vereceğiz. Bu karta her ay düzenli olarak bakiyelerini yükleyerek halkımızın sigara ve alkol hariç neye ihtiyacı varsa alışveriş yapmalarını sağlayacağız. Bunun sonucunda binlerce halkımız faydalanacak, yüzerce esnafımız ekonomik olarak kalkınacak. Antakya Belediyesi’nin parası önce halkımıza, sonra esnafımıza gidecek ve bu sayede Antakya’mız ayağa kalkacak.” dedi.

“SOSYAL PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Hayata geçirecekleri projeler hakkında konuşan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Kadınlarımıza bu proje ile kurslar düzenleyeceğiz. Daha sonra üretecekleri ürünlerin malzemelerini Antakya Belediyesi olarak ücretsiz vereceğiz. Kadınlarımızın ürettikleri ürünleri Antakya Belediyesi olarak ücreti ödenmek kaydıyla geri alacağız. Amacımız evde olan kadınlarımız ev ekonomisine katkı sağlamasıdır. Kadınlarımız bizim başımızın tacıdır. Bunların yanı sıra engelliler, esnaflarımız ve işsiz gençlerimiz için projelerimiz var. Özellikle işsiz gençlerimiz için belediye bünyesinde oluşturacağımız İstihdam Ofisi’nde işsiz olan gençlerimizin bilgilerini alarak eleman arayan firmalar ile iletişim kurarak işe yerleşmesini sağlayacağız. Ayrıca Konteyner Kent’te veya dışarıda yaşayan engelli vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılayacağız. 31 Mart gecesi Antakya Belediyesi’ne CHP’nin ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bayrağını dikeceğiz. Tüm Odabaşı halkına bizleri burada sıcak karşılamalarından dolayı her birinize ayrı ayrı yürekten teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.