Dışişleri Bakanlığı Temsilcisi Cengiz, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Dışişleri Bakanlığı Hatay Temsilcisi Büyükelçi Serdar Cengiz, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katılarak 3 fotoğraf seçti.

Dışişleri Bakanlığı Temsilcisi Cengiz, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Dışişleri Bakanlığı Hatay Temsilcisi Büyükelçi Serdar Cengiz, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katılarak 3 fotoğraf seçti.

AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğrafları tek tek inceleyen Serdar Cengiz, “haber” kategorisinde Behçet Alkan’ın “Mehmetçik çocukların yüzünü güldürdü”, “yaşam” kategorisinde Erdal Türkoğlu’nun “Yapraklar arasında” ve “spor” kategorisinde  Şebnem Coşkun’un “Şahika Ercümen’den dünya rekoru” fotoğraflarına oy verdi.  AA’nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Cengiz, seçim yapmakta zorlandığını söyledi. Cengiz, “Hepsinde bir emek var, hepsi birbirinden değerli. AA’ya çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadesini kullandı. (AA)   

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.