TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN BİTKİSEL YAĞ TOPLAMA KAMPANYASI

Samandağ Belediye Başkanı tarafından temiz bir çevre için başlatılan bitkisel yağ toplama kampanyası kapsamında, Dr. Alaeddin Cilli ilköğretim okulundan bitkisel atık yağ toplandı.

TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN BİTKİSEL YAĞ TOPLAMA KAMPANYASI

Samandağ Belediye Başkanı tarafından temiz bir çevre için başlatılan bitkisel yağ toplama kampanyası kapsamında, Dr. Alaeddin Cilli ilköğretim okulundan bitkisel atık yağ toplandı. 2018-2019 eğitim-öğretim yılı sonuna kadar devam edecek olan okullar arası atık yağ toplama kampanyası kapsamında Dr. Alaeddin Cilli ilköğretim okulundan 60 kg bitkisel yağ alındı. . Çevreyi ve vatandaşları-mızın sağlığını tehdit eden atık yağların ‘Bitkisel Atık Yağların Kontrolü Yönetmeliği’ kapsamında toplanarak geri dönüşüme kazandırılması amaçlanıyor. Bitkisel Atık Yağ Toplama Kampanyası sayesinde, atık yağlar doğayı kirletmeden biodizel ve bioelektriğe dönüşecek. Atık yağların suya, kanalizasyona dökülmeden toplanması ve vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesi amaçlanan proje çerçevesinde Kuşalanı ilköğretim okulunda eğitim öğrenim gören toplam 437 öğrenciye, çevre koruma ve geri dönüşüm konularında bilinçlendirme eğitimleri verildi.
HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.