DOĞRU: ANTAKYA İÇİN TEK ÇARE YENİDEN REFAH’TIR

DOĞRU: ANTAKYA İÇİN TEK ÇARE YENİDEN REFAH’TIR

Yeniden Refah Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Şaban Doğru, Antakya’nın ayağa kalkması için tek çarenin Yeniden Refah Partisi olduğunu söyledi.

Doğru, Antakya İlçe Başkanı Mehmet Tanrıcı ile birlikte Ovakent, Narlıca, Üzümdalı, Emek, Kisecik Mahalleleri’nde ziyaret ve istişarelerde bulundu. Baba ocağı Kisecik başta olmak üzere tüm mahallelerde coşkuyla karşılanan Doğru, Antakya’yı ahlaklı belediyecilik ile yöneteceklerini, kenti ayağa kaldırırken, belediyeyi de israftan ve yükten kurtaracaklarını kaydetti.

MAKAM VE RAKAM İÇİN DEĞİL ANTAKYA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

31 Mart’ın Antakya için milat olacağını kaydeden Doğru; “Bu belediye seçimleri daha öncekilerden farklı bir belediye seçimidir. Çünkü bu seçimde milli Görüş, Yeniden Refah Partimizle çok ciddi bir alternatif olarak ortaya çıkmaktadır. Artık ‘ehveni şerlere’ mahkum değiliz. Ölümü görüp hastalığa razı olmak mecburiyetinde değiliz. Artık hayrın kendisini, doğrunun kendisini, Milli Görüşü, Yeniden Refah’ı seçeceğiz inşallah. 6 Şubat depremlerinde yerle bir olan Antakya’mız, bu seçimlerde bir yol ayrımının eşiğindedir. Önümüzdeki seçim, Antakya’mızın yerel yönetimler alanında hangi yolda yürüyeceğini tercih edeceği son derece önemli bir seçim olacak. Ahlakın, maneviyatın, hakikatin, doğrunun, adaletin hakim olduğu anlayış tek çaredir. Millete hizmeti ibadet olarak yapan anlayış tek çaredir. Halk Hakk’a hizmettir anlayışıyla hareket eden kadrolar tek çaredir. Makam ve rakam için değil Allah rızası için siyaset yapan kadrolar tek çaredir, milli görüş tek çaredir, Yeniden Refah tek çaredir. Siyaseti ticaret olarak gören, çıkar odaklı siyaset anlayışlarının milletimize unutturduğu milli görüş belediyeciliğine, ahlaklı belediyeciliğe dönme vakti gelmiştir” diye konuştu.

Tüm vatandaşlardan 31 Mart yerel seçimlerinde destek sözü alarak yoluna devam eden Doğru, Antakya’ya refah getirme yolunda ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.