DOKTOR HELVACI’DAN 14 ŞUBAT FARKINDALIĞI

DOKTOR HELVACI’DAN 14 ŞUBAT FARKINDALIĞI

Özel Defne Hastanesinin başarılı doktorlarından Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Sezer Helvacı tarafından başlatılan 14 Şubat farkındalık etkinliği büyük ses getirdi. Doktor Helvacı’nın sosyal medya hesabından yayınladığı kısa video ile start alan etkinlik kısa sürede sağlık ,spor, sanat ve iş dünyasından önemli isimlerden karşılık görerek 14 Şubat Sevgililer gününde büyük farkındalık yarattı. Yayınladığı videoda bu yıl 14 Şubat Sevgililer gününde mahalle bakkalından yardım kolisi hazırlayarak gerçekten ihtiyacı olan ailelere vermeyi öneren Doktor Helvacı’nın düşüncesi herkesin takdirini topladı.


Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Sezer Helvacı konu ile ilgili yaptığı açıklamasında :” Herkes 14 Şubat Sevgililer gününde sevgilisine ne hediye alayım diye düşünürken biz farklı bir şey yapalım dedik ve 14 Şubat günü ihtiyacı olan ailelere yardım yapılması için bir etkinlik planladık. Daha önce de bir çok sosyal sorumluluk projesinde büyük ses getiren sosyal medyayı bu iş için kullandık. Yayınlamış olduğum kısa videomda 14 Şubat’ta ihtiyacı olan ailelere yardım kolisi vererek onları mutlu etmeyi bu koliyi de mahalle bakkalından hazırlamayı önerdim. Tabi bunu önerirken daha önceki projelerde olduğu gibi saydığım isimlere meydan okuyarak etkinliğin startını verdim. Dönüş bekliyordum ama bu kadar ses getireceğini tüm samimiyetimle söyleyeyim beklemiyordum. Bir anda bana cevap verilen ve etkinliğe seve seve destek vereceklerini söyleyen duyarlı dostlarımın videoları ile karşılaştım. Bundan büyük gurur duydum. Yardımseverliği ile bilinen toplumumuzun 14 Şubat’ta ihtiyacı olan ailelere yardım kolisi götürecek olması bizleri fazlası ile mutlu etti. Ben kolilerimi hazırlayarak gerekli yerlere teslim ettim. Farkındalık etkinliğimize sağlık, spor ,sanat ve iş dünyasından destek veren tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.
Farkındalık etkinliğine büyük destek veren isimler duyarlı davranışından dolayı Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Sezer Helvacı’yı kutlayarak teşekkür ettiler. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.