İŞİMİZ TEMİZ PROJE TOPLANTISI HALK EĞİTİM MERKEZİNDE YAPILDI

İŞİMİZ TEMİZ PROJE TOPLANTISI HALK EĞİTİM MERKEZİNDE YAPILDI

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ,Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu ve Opet işbirliğiyle hayata geçirilen “İşimiz Temiz’ projesi kapsamında İskenderun Halk Eğitim Merkezinde toplantı düzenlendi.

TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen proje kapsamında İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda yer aldı.

Toplantıya, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Bahri Karabulut, İskenderun Halk Eğitim Müdürü Bekir Durur, Antakya Arsuz Dörtyol Kırıkhan Halk Eğitim Müdürleri ve TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen katıldı.

TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen, “İskenderun Halk Eğitim Merkez Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda, kurum müdürlerimiz ile bir araya gelerek işimiz temiz projemizin eğitim ve planlanmasını yapmak üzere toplantımız yaptık. Projede, yeme-içme konaklama ve ulaşım sektörlerindeki mikro işletmelerin sahipleri ve çalışanlarına temizlik ve hijyen konularında eğitim vermek ve işletme ile birlikte çalışanlarında kapasitelerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Mayıs ayında başlayacağımız projemizin Hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.