3BEY RENT A CAR AÇILDI

3BEY RENT A CAR AÇILDI

Hatay’ın Samandağ ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde Soner Meydan’ın ve ortaklarının işletmeciliğini yaptığı 3BEY Rent a Car, oto alım satım ve yıkma isimli işletme görkemli bir törenle hizmete girdi.   Açılış törenine Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Samandağ İlçe Emniyet Amiri Asuman Karaçık, AK Parti Samandağ İlçe Koordinatörü Hasan Arslan, AK Parti Samandağ İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Bolatoğlu, Meydan ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı. Kurdele kesiminin ardından Soner Meydan işletmesini davetlilere tanıttı.

SONER MEYDAN TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Kaymakam Kütük ve diğer katılımcılar işletmenin Samandağ’a ve Meydan ailesine hayırlı olması temennilerini ileterek, girişimci Soner Meydan’ı kutladılar. Açılış programı davetliler onuruna verilen kokteyl ve çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 3bey oto kiralama yıkama işletmesi Samandağ Cumhuriyet Mah. Civi sokak no 29 adresinde hizmetlerini sürdürecek. İşletmeye ayrıca 0553 255 48 68 numaralı telefondan ulaşılabilir. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.