DÖRTYOL’DA ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN 6 KİŞİ YAKALANDI 2’Sİ TUTUKLANDI

DÖRTYOL’DA ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN 6 KİŞİ YAKALANDI 2’Sİ TUTUKLANDI

Hatay polisi, Dörtyol ilçesinde gerçekleştirdiği genel arama ve kontroller sırasında haklarında yakalama yada hapis cezası bulunan 6 kişiyi yakaladı.

Hatay il emniyet Müdürlüğü, Dörtyol ilçe emniyet müdürlüğünün bu çalışmalarla ilgili ana başlıklar halinde şu bilgileri verdi:

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 31.01.2024 tarihinde Dörtyol genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında:

– Hakaret ve Kullanmak için Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan 3 yıl 11 ay hapis cezasıyla aranan F.E.,

-Yükümlülüklerin yerine getirilmemesi suçundan  3 ay hapis cezasıyla aranan E.B.,

-Taksirle  bir kişinin Yaralanmasına Neden Olma uçundan aranan S.S., -İki ayrı İkametten Hırsızlık olayının şüphelisi ve Hırsızlık suçundan aranan U.Y.

-, Askeri Ceza kanununa muhalefet suçundan aranan B.Ç.

– Tehdit suçundan 4 ay 15 gün hapis cezasıyla aranan cezası A.S. yakalanarak gözaltına alındı

Edinilen bilgilere göre, yakalanan 6 kişi. Adli makamlara sevk edildi, bu şahıslardan F.E. ile B.Ç. tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, diğer şahıslar hakkında ise adli işlem yapıldı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.