BELEN’DE EĞİTİM ZİRVESİ

BELEN’DE EĞİTİM ZİRVESİ

İsmail Bayrakdar’ın Hatay Şube Başkanlığını yaptığı Eğitim Bir-Sen il divan kurulu toplantısı Belen’de gerçekleşti.

2023-2024 eğitim öğretim sezonu öncesinde gerçekleşen toplantıda eğitimin güncel sorunları ele alındı. Sorunların çözümüne yönelik istişarelerin gerçekleştiği toplantıyla ilgili açıklama yapan Bayrakdar, “Eğitim Bir Sen Hatay 1 Nolu şubemizin il divan toplantısını Belen ilçemizde şube yönetim kurulu üyelerimiz ve ilçe başkanlarımızın katılımı ile gerçekleştirdik. Deprem sonrasında Eylül ayı itibarıyla okulların açılacak olması ve yaşanması muhtemel sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili durum değerlendirmesi yaptık.

TAYİNİ ÇIKAN ÜYELERE PLAKET VERİLDİ

Vefat nedeniyle aramızdan ayrılan arkadaşlarımız olduğu gibi depremin getirdiği sorunlar nedeniyle bulundukları yerlerden başka illere gitmek zorunda kalan teşkilat mensubu arkadaşlarımıza sendikamıza vermiş oldukları hizmetlerden dolayı birer teşekkür plaketi verdik.

Bu zorlu süreçte birlikte mücadele ettiğimiz arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Kaybettiğimiz arkadaşlarımızın tamamını rahmetle anıyor toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. İl divan toplantımıza ev sahipliği yapan Belen ilçe temsilcimiz Mehmet Faruk Gündüz ve yönetim kurulu üyelerimize ayrıca teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.