YAYLADAĞI’NDA SES GETİRECEK FESTİVAL

YAYLADAĞI’NDA SES GETİRECEK FESTİVAL

Yayladağı’nda 7-8 Ağustos tarihlerinde 20. Geleneksel Aba Güreşi ve Kültür Sanat Festivali düzenlenecek. Festivale CZN Burak ve Kutsi’de katılacak.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ile ivme kazanan Yayladağı’nın ulusal çapta tanıtımının amaçlandığı festivale ünlü sanatçı Kutsi ve Hatay’ın uluslararası tanıtım elçisi olan CZN Burak adıyla bilinen Burak Özdemir de katılacak. Başkan Yalçın, festivale tüm Hatay ve çevre illerden vatandaşları davet etti. Başkan Yalçın yaptığı açıklamada, “Değerli hemşehrilerim 7-8 Ağustos tarihlerinde 20. Geleneksel Aba Güreşi ve Kültür sanat festivalimize tüm ilçemiz halkı davetlidir.” dedi.

CZN BURAK VE KUTSİ YAYLADAĞI’NA GELİYOR

Yaptığı bestelerle ve sesiyle milyonlarca hayranı olan ünlü sanatçı Kutsi ve yemek videolarıyla ünlenen, dünya çapında tanınan Yayladağılı şef CZN Burak da 7-8 Temmuz’da düzenlenecek olan festivale katılacak. 20. Geleneksel Aba Güreşi ve Kültür sanat festivali ve Çilek Festivali ile Yayladağı’nın yöresel değerleri ulusal ve uluslararası anlamda tanıtım imkanı bulacak.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.