DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜ KUTLANDI

DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜ KUTLANDI

Fenerbahçe Kulübü’nün kuruluş yılını (1907) simgeleyen 19 Temmuz (19.07), son yıllarda sarı-lacivertli camia tarafından Dünya Fenerbahçeliler Günü olarak kutlandı. 19 Temmuz, her yıl Fenerbahçeliler için özel bir anlam taşıyor. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün taraftarları, dünya genelinde bu tarihi “Dünya Fenerbahçeliler Günü” olarak kutluyor. Bu yıl da coşkuyla kutlanan etkinlikler, Fenerbahçe taraftarlarını bir araya getirdi. Bu yıl da sosyal medyada mesajlar ve anlamlı sözler paylaşılıyor.

Fenerbahçe’nin tarihi başarıları ve efsanevi oyuncuları anısına düzenlenen etkinlikler, hem sosyal medyada hem de sokaklarda büyük bir heyecan yaratıyor. Taraftarlar, kulübün renkleriyle süslenmiş sosyal medya paylaşımları yaparak, Fenerbahçe’ye olan sevgi ve bağlılıklarını dile getiriyorlar. Fenerbahçelilerin mesajlarından bazıları şöyle;

İyi ki Fenerbahçeliyiz!

REKLAM ALANI

19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günümüz kutlu olsun.

Fenerbahçe neredeyse, taraftar ordadır!

7’den 70’e bu sevdaya gönül veren tüm Fenerbahçelilerin günü kutlu olsun.

Taraftarı ve sporcusuyla, bir gün değil her gün Fenerbahçe için mücadele edenlerin Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun!

Sarı Lacivert renklere gönül vermiş milyonların, Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun! 19.07

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.