MHP HATAY TEŞKİLATI GAZİANTEP’E AKIN ETTİ

MHP HATAY TEŞKİLATI GAZİANTEP’E AKIN ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Gaziantep’te düzenlenen bölge istişare toplantısına MHP Hatay İl ve ilçe teşkilatları akın etti.

MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, MHP Hatay İl Başkanı M. Fevzi Altay ve ilçe başkanları katıldıkları toplantıda yerel seçimler öncesinde bilgilerini tazelediler. Genel Merkezi’nin 2024 Yerel Seçimlerine yönelik gerçekleştirdiği ‘Diyar Diyar Anadolu’ Temalı İstişare Toplantısı Gaziantep ev sahipliğinde gerçekleştirildi. MHP Gaziantep İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bölge toplantısına, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, Kilis Milletvekili Mustafa Demir ve MYK üyesi Ali Fuat Kardaş’ın katılımı ve Mardin, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye, Hatay,  Kilis il ve ilçe Teşkilatları, Belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile parti yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, MHP’nin yerel seçimlere damga vuracak çalışma içinde olduğunu belirterek belediye başkanı sayısını arttıracaklarına inandığını kaydetti.

YILDIRIM: HEDEF BELEDİYE BAŞKANI SAYISINI %50 ARTTIRMAK

MHP Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısında, hem genel seçimlerin değerlendirmesi yapıldı, hem de yaklaşan yerel seçimler öncesinde görüş alışverişinde bulunuldu. MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, konuyla ilgili olarak bölge illerinin parti yöneticilerini Gaziantep’te ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, CHP’de genel başkanın değiştiğini ancak siyasetlerinde bir değişiklik olmadığını söyledi. Yıldırım, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde “2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu” temasıyla düzenlenen “Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı”nda kentte olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi. AK Parti ile MHP’nin yerel seçimler için bir araya geldiğini, genel prensipleri ve kriterleri konuştuklarını, sonucun da en kısa zamanda kamuoyuyla paylaşılacağını belirten Yıldırım, “Diğer tarafta da zillet ittifakı var. Seçimden beri bu ittifakın mensuplarında birbirleriyle ilgili karalamalar, sövmeler, aşağılayıcı cümleler kullanmalar gelenek haline geldi.” dedi. Yıldırım, İYİ Partinin misyonunun CHP’yi genelde ve yerelde iktidar yapmak olduğunu savunarak, “(Meral Akşener) Hanımefendi, ‘Ayrı seçime gireceğiz.’ diyor. Buradaki yerel yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız sakın inanmayın, hanımefendinin görevi ne kadar fazla CHP’li milletvekili çıkarabilmektir, CHP’nin belediyelerini çoğaltmaktır, görevi budur.” diye konuştu.

ŞAHISLAR DEĞİŞTİ, ZİHNİYET DEĞİŞMEDİ

CHP’yi de eleştiren Yıldırım, şöyle konuştu: “CHP’de bir genel başkan değişikliği oldu, bir zihniyet değişikliği olmadı. Şahıslar değişti yani aynı zihniyete, aynı kanaate, aynı değer yargılarına sahip iki insan arasında değişiklik söz konusu oldu. İlk ağızlarından çıkan Demirtaş’tır, Kavala’dır. Bunların ekonomiyle, memleketle, dünyayla, insanlıkla çok fazla bir işi yok. Bunların varı yoğu HDP’nin, PKK’nın hamiliği. Bugüne kadar bunu yaptılar, bundan sonra da siyasetlerinde değişik bir şey olmayacaktır.” Yıldırım, yerel seçimlerdeki hedeflerinin mevcutların yanında MHP’li belediye başkanlarının sayısını yüzde 50 arttırmak ve Cumhur İttifakı’nın CHP’nin elindeki büyükşehirleri kazanması olduğunu söyledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.