DYP GENEL BAKAN YARDIMCISI ŞASİ HATAY’DA

DYP GENEL BAKAN YARDIMCISI ŞASİ HATAY’DA

Doğru Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şasi taziye ziyareti için geldiği Hatay’da partililerle buluştu.Programda Doğruyol Partisi Hatay il Başkanı Niyazi Öztürk, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile partili vatandaşlar hazır bulundu.

Geniş katılımlı gerçekleşen programda açıklamalarda bulunan Şasi, “Şanlıurfa’da bir taziyede iken, İl Başkanımız Niyazi Öztürk’ün daveti üzerine Hatay’a geldik. Sizleri burada görmekten dolayı çok mutluyum. Eksik ilçelerimiz olabilir, ancak biz seçime girme yeterliliği aldık. Önümüzdeki seçime Doğru Yol Partisi olarak gireceğiz. İttifak çalışmalarımız da devam ediyor. Ülkemiz için hangisi hayırlı ise biz onunla ittifak ederi. Çünkü biz birlikte çalışıyoruz. Bizim amacımız kimsenin emeğinin zayi olmamasıdır. Biz sadece kendimizi değil, tüm teşkilatlarımızı düşünerek hareket ediyoruz. İttifak görüşmelerimiz devam ediyor. Biz tüm il ve ilçe teşkilatlarının görüşlerini alarak kararımızı vereceğiz. Kararımızı hem milletimizin, hem de partimizin menfaatlerine göre vereceğiz. Sağ’ın tek temsilcisi Doğru Yol Partisidir. Allah’a şükür genel merkezimizi de açtık.

HERKESİN DURUMU İÇLER ACISI

Doğru Yol Partisi ailesi Türkiye’nin her yerinde büyüyor. İnsanlar Doğru Yol Partisi’nin amblemini gördüğünde, sesini duyduğunda mutlu oluyor. Doğru Yol Partisi çiftçinin, köylünün yanında oldu. Vatandaşlar bize, Doğru Yol Partisi döneminde mağdur olmadıklarını söylüyorlar. Köylünün emeği, ülke ekonomisine en büyük katkıyı sağlayan unsurdur. 2000 doğumlular AK Parti dönemini bilirler. Onlar da 2 dönem iyi işler yaptılar. Ancak şimdi herkesin durumu içler acısı. Çiftçi kan ağlıyor, Herkes perişan durumda. İnşallah biz geldiğimiz zaman Süleyman Demirel’in çiftçiye, köylüye nasıl davrandıysa biz de aynı şekilde çiftçimizi koruyacağız. Doğru Yol Partisi herkesin hasretle beklediği bir partidir. Öğrenciler için, çiftçiler için, tüm vatandaşlar için hazırladığı projelerle bu işi başaracak tek partidir.

KOMŞULARIMIZLA DOSTLUK İLİŞKİLERİNİ YENİDEN KURACAĞIZ

Biz Doğru Yol Partisi olarak Suriye ile akrabalık bağlarımız olduğu için ülke çıkarları ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bir evi ikiye bölemezsiniz. Bizim orayla akrabalık ilişkilerimiz var. Biz komşularımızla eskisi gibi iyi niyetle yaklaşmak istiyoruz.

ERKEN SEÇİME GİDİLMESİNİ İSTEMİYORUZ

Erken seçimi ülkemizi düşünerek istemiyoruz. Şu anda ülkemizin ekonomisi hiç iyi değil. Ülke seçime gidebilecek durumda değil. Biz tek adamlığı istemiyoruz. Parlamenter sistemi istiyoruz. Ortak karar verilse ülkemiz bu durumda olmazdı. Başkanlık sisteminde 85 milyon insan 1 kişinin ağzına bakmak demektir. Her insanın düşünceleri farklıdır. Tek benim kararıma bakılsa benim kararım herkesin hoşuna gitmeyebilir” şeklinde konuştu.

ÖZTÜRK: AMACIMIZ DOĞRU YOL’U TEK BAŞINA İKTİDAR YAPMAKTIR

Doğru Yol Partisi İl Başkanı Niyazi Öztürk de yaptığı konuşmada; “Sayın Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Ali Şasi’ye hoşgeldiniz diyorum. Biz Doğru Yol Partisi olarak çıktığımız bu yolda bugüne kadar gelmiş bir partiye nazaran, ön sırada olmayı istiyoruz ve bize el uzatmanızı istiyoruz. Bizim başkan yardımcılarımız ve ilçe başkanlarımız Doğru Yol Partisi adına kime sorsak dedikleri ilk kelime Doğru Yol Partisi var mı diyorlar. Biz de diyoruz ki gidin büyüklerinize sorun. Doğru Yol Partisi geçmişte iktidar olmuş bir parti. Bizi ne CHP, ne de MHP ile kıyaslayamazsınız. İnsanlar Doğru Yol Partisi’ne oy verdi, ve hiçbir zaman zarar görmedi. Ne zaman zarar gördü, ta ki AK Parti çıkana kadar. Yol yaptık diyorlar, ama Hatay’ın bütün yolları darmadağın. Hatay’da da CHP kazandığında bu yana hiçbir yol yapılmadı. Biz hiçbir şekilde bunlara izin vermeyeceğiz. Bizim tüm çalışmalarımız Doğru Yol Partisi’ni tek başına iktidara taşımak üzerine olacaktır. A partisi, ya da B partisi ile işimiz yoktur. Doğru Yol Partisi tek başına iktidar olma yolunda ilerlemektedir” ifadelerini kullandı. Toplantı, istişarelerle ile sona erdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.