EFSANE BAŞKAN FATİH TOSYALI

EFSANE BAŞKAN FATİH TOSYALI

İskenderun tarihinin en başarısız belediye başkanlarından birisi olarak gösterilen ve döneminde hiçbir büyük projeye imza atmayan Fatih Tosyalı, efsane olmaya geldiği görevinin 3 yılından hüsranla ayrıldı.İskenderun gibi kozmopolit bir ilde her kesimi memnun etmeyi amaçlayan, ancak hiç kimseyi memnun edemediği belirtilen Tosyalı’nın önünde 2 yılı daha kaldı. Ancak ne büyük proje yapan, ne de projeye başlayan Tosyalı, vatandaşların da eleştirilerinin odağında yer alıyor.

“İSKENDERUN 2024 SÖZLEŞMESİ” UNUTULDU

Yıllarca İskenderun’un başbelası haline gelen angus sorunu çözümünde muhalefet kadar etkili olamayan Tosyalı, aday olduğu dönemde verdiği sözleri de tutamadı.Denizciler Plajı, seyir terasları, kent şelalesi, Feyezan Kanalı 2. Etap çalışmaları ve çocuk köyü gibi birçok proje için 2024 sözleşmesini imzalayarak, “Bu projeleri yapmak boynumun borcudur” diyen Tosyalı, bunların yanı sıra imza altına aldığı “İskenderun 2024 Sözleşmesi” metnini de unuttu.

İŞTE TOSYALI’NIN VAATLERİ VE YAPMADIĞI HİZMETLER;

Bisiklet Şehri İskenderun Projesi, İskenderun Sosyal Yaşam Merkezi, Feyezan Kanalı Kentsel Tasarım Projesi, İskenderun Şehir Plajı, İskenderun Su Kayağı Merkezi, Çocuk Köyü, Akçay Plajı ve Spor Kompleksi, Çamlık Düzenlemesi ve Kent Şelalesi Projemiz, Kent Hayvanları Barınma Merkezi, Yaşlılar İçin Sosyal Hayat Merkezi, Denizciler Seyir Terası ve Sosyal Tesisleri.  Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.