VALİ DOĞAN, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN

VALİ DOĞAN, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN

Hatay Valisi Rahmi Doğan,  19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Doğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Ülkemizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milleti’nin tarihinde dönüm noktası olan, 19 Mayıs 1919’da yaktığı bağımsızlık ateşinin 101. yıldönümünü kutlamanın sevinci ve gururunu yaşamaktayız. 19 Mayıs, esareti kabul etmeyen, zulme asla boyun eğmeyen Aziz Milletimizin bağımsızlık mücadelesinin ilk adımıdır. Bu ilk adım Cumhuriyetimizin kuruluş müjdesi, milletimizin istiklalinin umut ışığı olmuştur.Ulu Önder Atatürk, geleceğimizin mimarı olan gençlerimize olan inancını “Gençler, Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız.” sözleriyle dile getirmiştir.

Sevgili Gençler,

Bu aziz vatanın sizlere emanet olduğunun bilinciyle, tarihimize ve değerlerimize sadakatle sahip çıkarak, ülkemizi hep birlikte daha huzurlu günlere taşımanın gayreti içinde olacağınıza inanıyorum. Koronavirüsle mücadele ettiğimiz bu günlerde tarihimizden aldığımız ilhamla, birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımıza yürekten inanıyorum. Gençlerimize bu zor günlerde uzun süredir dışarı çıkmayarak mücadeleye verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Bizlere düşen ise, her zaman meydanlarda kutladığımız bayramımızı gelecek yıllarda yine aynı heyecan ve coşkuyla kutlayabilmemiz için alınan tedbirlere hep birlikte uymaktır. Bu düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanı uğruna canını veren aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm halkımızın ve gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.