ELİF & ABDURRAHMAN MUTLULUĞA EVET DEDİ

ELİF & ABDURRAHMAN MUTLULUĞA EVET DEDİ

Hatay’ın köklü,saygın ve sevilen ailelerinden olan Tiftikçi ve Çinçin ailelerinde nikah heyecanı yaşandı.Tiftikçi ailesinin dünyalar güzeli kızları Elif ile Çinçin ailesinin yakışıklı oğlu Abdurrahman düzenlenen nikah merasimi ile mutluluğa evet diyerek dünya evine girdiler.Antakya Belediyesi Mahveli Nikah Salonu’nda aile bireyleri ve sevenlerinin huzurunda nikahları kıyılan Elif & Abdurrahman çiftinin şahitliklerini İyi Parti Hatay İl Başkanı Adnan Şefik Çirkin ve Nigar Sürğit yaptılar.

Evllik cüzdanını hayırlı olsun dilekleri ile gelin Elif Çinçin’e veren İyi Parti Hatay İl Başkanı Adnan Şefik Çirkin ,Siyasi yaşamında her daim yanında yer alan kardeşi Abdurrahman Çinçin ve Elif Çinçin’e bir ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu. Mutlulukları adeta gözlerinden okunan Elif & Abdurrahman çifti bu mutlu anlarında yanlarında yer alan tüm sevdiklerine teşekkür ederek günü ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler. Hatay Meş’Ale Gazetesi ailesi olarak Elif & Abdurrahman Çinçin’e hayırlı olsun dileklerimiz ile ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Hatay Meş’Ale Gazetesi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.