MHP PAYAS İLÇE KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ

MHP PAYAS İLÇE KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ

BAŞKAN MUSA ŞAHİN GÜVEN TAZELEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Payas ilçe Başkanı Musa Şahin Bugün Sokullu Mehmet Paşa Külliyesinde Yapılan Kongrede Güven Tazeledi.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Payas İlçe Olağan Kongresi Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi Konferans Salonunda gerçekleşti.Kongrede gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından seçimlere geçildi.Yapılan seçimde, tek liste ile seçime giren mevcut Başkan Musa Şahin oyların tamamını alarak güven tazeledi.Dilek ve Temennilerin Ardından Divan Başkanlığına İl Başkanı Mehmet Feyzi Altay Eski MHP İlçe Başkanları Ali Eğribacak Mehmet Turan Mevlüt Yıldız Adem Akyürek Tahir Döndü Seçildi. Kongreye MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkcı Payas Belediye Başkanı Bekir Altan Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, MHP İl Başkanı Mehmet Feyzi Altay İlçe Başkanları ve Sivil Toplum Kuruluşları , Partililer Vatandaşlar Katıldı. Başkan Musa Şahin kongrenin ardından yaptığı açıklamada, “Kongremiz, partimize yakışır biçimde çok yüksek bir katılım ve büyük bir başarı ile tamamlanmıştır. Kongrede ortaya çıkan yüksek heyecan, 31 Mart seçimlerindeki zafere inancımızı kuvvetlendirerek birlikteliğimizi güçlendirmiştir.

Katılım sağlayan tüm parti üyelerime, muhtarlarıma, oda başkanlarıma, vakıf ve sendika temsilcilerine, geçmiş dönemde yer alan parti yöneticilerime, Kadın Kolları Başkanıma, Ülkü Ocakları Başkanıma ve teşkilatlarına, milliyetçi ülkücü harekete gönül vermiş tüm ülküdaşlarıma, dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kongremizin hayırlı uğurlu olmasını yüce Allah’tan temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.