ŞAN: ALTINÖZÜ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

ŞAN: ALTINÖZÜ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Saadet Partisi Altınözü Belediye başkan adayı Mahmut Şan, İlçe teşkilatı ve Meclis üyesi adayları birlikte mahalleleri ziyaret etmeye devam ediyor.

İlk olarak Yarseli Mahallesini ziyaret eden Saadet heyeti, Mahalle muhtar adayı Mehmet Erdahan’ın hanesini ziyaret ederek, İlçeyi canlandıracak projelerini anlattı. Başkan Adayı Mahmut Şan, ziyarette yaptığı konuşmada “Bizleri hanesinde kabul eden kıymetli Yarseli muhtar adayımıza ve halkımıza ilgilerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz. Altınözü için birlikte çalışacağız. Daha İyi Bir Yaşam Senin Hakkın Altınözü” dedi.

İKİNCİ DURAK KILIÇTUTAN

Saadet Partisi Altınözü Belediye başkan adayı Mahmut Şan, beraberindeki heyetle ikinci durağı Kılıçtutan Mahallesi oldu. Kılıçtutan Mahallesi muhtar adayı Hasan Kara’nın hanesini ziyaret ederek, İlçeyi canlandıracak projelerini anlatan Başkan Adayı Şan “Bizleri hanesinde kabul eden kıymetli Kılıçtutan muhtarı adayına ve halkımıza ilgilerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz. Altınözü” için birlikte çalışacağız. Daha İyi Bir Yaşam Senin Hakkın Altınözü” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.