MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL’IN AKLI FİKRİ HATAY

MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL’IN AKLI FİKRİ HATAY

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, TBMM’de Hatay’ın ayağa kalkması için var gücüyle çalışıyor.AK Parti’nin ak saçlı milletvekili olan Yeşildal, makam odasında Hatay’ı ayağa kaldıracak projeleri tasarlarken, her fırsatta ziyaret ettiği bakanlar ile projeler üzerinde istişarelerde bulunuyor. ”Hatay ayağa kalkmadan gözüme uyku girmeyecek” diyen Yeşildal, bu minvalde çalışmalarını sürdürüyor.

HATAYLILARDAN YEŞİLDAL’A YOĞUN İLGİ
Hatay’ın dertleriyle dertlenen Milletvekili Yeşildal’ı TBMM’deki makamında Hataylı hemşerileri de yalnız bırakmıyor. Hatay’dan selamlarla giden misafirlerini ağırlayarak her türlü sorunlarıyla ilgilenen Yeşildal, tüm hemşerilerinin sorunlarıyla da yakından ilgileniyor. Hatay için yapılan çalışmaları aktardığı misafirleriyle kucaklaşan Yeşildal, tüm hemşerilerine kapılarının açık olduğunu belirtti.

HATAY AYAĞA KALKACAK
Hatay’ın deprem nedeniyle meydana gelen yıkımını el birliğiyle kaldıracaklarını belirten Milletvekili Yeşildal, Hatay’ı Hataylıların tam destekleriyle ayağa kaldıracaklarını kaydetti. Gazetemize açıklamalarda bulunan Yeşildal; “Önümüzde kritik 31 Mart seçimleri var. Depremin yıktığı kenti AK belediyecilik ile ayağa kaldıracak mıyız, yoksa CHP zihniyetinin karanlığına mı teslime edeceğiz. 31 Mart’ta bunun kararını vereceğiz. Bu seçimden hemşerilerimden hassaten ricam, Hatay’ı ayağa kaldırmak için merkezi hükumetle yerel yönetimleri uyumlu hale getirsinler. Bu sayede göreceksiniz Hatay çok hızlı bir şekilde ayağa kalkacak ve eskisinden daha güzel bir kent hemşerilerimize sunulacak” ifadelerini kullandı.Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.