BAŞKAN ÖNTÜRK’TEN ALTINÖZÜ ÇIKARMASI

BAŞKAN ÖNTÜRK’TEN ALTINÖZÜ ÇIKARMASI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, ilçe ziyaretleri kapsamında son ziyaretini Altınözü’ne gerçekleştirdi.

İlk durağı olan Altınözü Belediyesi’nde Başkan Öntürk’ü Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, MHP İlçe Başkanı Adem Türk, meclis üyeleri ve partili vatandaşlar karşıladı. 31 Mart’ta gerçekleşen seçimlerde rekor oyla 3. dönem Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Rıfat Sarı’yı kutlayan Öntürk, ilçe genelinde yapılacak hizmetlerin istişaresini de gerçekleştirdi.

BAŞKAN SARI’DAN ÖNTÜRK’E TEŞEKKÜR

Başkan Rıfat Sarı, ziyaretlerinden dolayı HBB Başkanı Öntürk’e teşekkürlerini sundu. Başkan Sarı yaptığı açıklamada; “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Öntürk’ü belediyemizde ağırlayıp hayırlı olsun temennilerinde bulunarak koordineli olarak yürüteceğimiz hizmetlerimizi hasbihal ettik. Sayın Başkanımıza görevlerinde muvaffakiyetler ve milletimize hizmet yolunda başarılar diliyorum” dedi.

HEYET TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Başkan Öntürk, ilçede çeşitli mahallelerde taziye ziyaretlerinde bulundu. Öntürk, beraberindeki heyetle birlikte önceki dönem il başkan yardımcısı Yılmaz Dönmez’in annesi Tuna Dönmez’in, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner’in vefat eden abisi Abdulkadir Güner’in ve Yarseli Mahalle muhtarları Halit Korkmaz’ın vefat eden kardeşi Hüseyin Korkmaz’ın ailelerine taziye ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Öntürk, ailelere başsağlığı dileklerinde bulunarak her daim yanlarında olduklarını kaydetti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.