Meşale Gazetesi

“KADINA EL KALKAMAZ” BİLGİLENDİRMESİ TAM GAZ

“KADINA EL KALKAMAZ” BİLGİLENDİRMESİ TAM GAZ

Hatay Polisi, “Kadına El Kalkamaz” mottosu çerçevesinde, çarşı, Pazar ve işyerlerini gezerek broşür dağıtmayı sürdürüyor.

7 Eylül 2022 tarihi itibariyle toplam 43710 erkek vatandaşımıza kadına yönelik şiddetle mücadele alanında bilgilendirme yapıldığı ve 41472 Kadının Cep telefonunu KADES uygulaması yükletildiği vurgulandı.

Hatay Valiliğinden bilgilendirmelerle ilgili olarak şu açıklama yapıldı: “İçişleri Bakanlığının 01.04.2022 tarihli ve 27857 sayılı Genelgesinde 2022 yılında erkek odaklı şekilde yürütülecek olan kadına yönelik şiddetin önlenmesine ilişkin yaygın eğitim ve farkındalık çalışmaları kapsamında Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince il merkezi ve ilçelerimizde 7 Eylül 2022 tarihi itibariyle toplam 43710 erkek vatandaşımıza kadına yönelik şiddetle mücadele alanında temel bilgilendirme ve farkındalık oluşturma eğitimleri verilmiştir.

#KadınaElKalkmaz mottosu çerçevesinde kamu kurum ve kuruluşları ile kahvehane, kıraathane, kuaför, berber, organize sanayi bölgesi ve fabrikalar, pazar yeri, halkın yoğun olarak bulunduğu cadde ve meydanlar, cuma günleri cami giriş ve çıkışlarında bulunan erkeklere el broşürleri dağıtılmıştır. Ayrıca 41472 kadın vatandaşımızın cep telefonuna KADES Uygulaması yükletilmesi sağlanmıştır.” Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.