ERMAN TOROĞLU: HATAYSPOR, SÜPER LİGE RENK KATIYOR

ERMAN TOROĞLU: HATAYSPOR, SÜPER LİGE RENK KATIYOR

Eski futbol hakemi, yorumcu ve yazar Erman Toroğlu, ligde kalmayı başaran Hatayspor’un lige renk katan bir kulüp olduğunu belirtti. Hatayspor’un deprem sonrası yaşadığı zorlu süreci hatırlatan Toroğlu, şu görüşleri paylaştı:

“Deprem sonrası zorlu bir süreçten geçtikleri için bu duruma geldiler ama toparlandılar, kurtuldular. Ancak Hatay’da futbol kültürünün yeterince gelişmediğini görüyorum. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş şampiyon olunca sokağa dökülüp kutlama yapmak yerine, doğup büyüdüğünüz şehrin takımına biraz destek olun. İstanbul takımlarının destekçisi çok. Onlar bu sene başarılı olamaz ama seneye başarılı olur. Fakat Anadolu kulüpleri öyle mi?

Hatayspor düşerse bir daha Süper Lig göremez. Bunun bilincinde olarak, biraz şehirlerinin takımına, Hatayspor’a destek olmalarını tavsiye ediyorum.”

REKLAM ALANI

Erman Toroğlu’nun bu sözleriyle, Hatayspor’un öneminin ve şehir halkının desteğinin altını çizdiği anlaşılıyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.