DR. AKSOY’UN PROJELERİNE ANTAKYALILARDAN ONAY

DR. AKSOY’UN PROJELERİNE ANTAKYALILARDAN ONAY

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy’un açıkladığı projeleri vatandaşlar alkışlarla onaylayarak destek verdi. Seçim çalışmaları kapsamında sırasıyla Antakya’da bulunan Semt Pazarı ile Kuruyer, Oğlakören, Arpahan, Alaattin, Saçaklı, Arpahan, Maşuklu ve Derince Mahallelerinde yoğun sevgi gösterileri ile birlikte havai fişeklerle karşılanan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, vatandaşlarla bir araya gelerek açıkladığı projelere Antakyalılar alkışlarla destek verdi.

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy tarafından gerçekleştirilen ziyaret programlarına CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, HBB Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu ve Antakya Belediye Meclis Üyesi Adayları katılım gösterdi.

    Seçim çalışmaları ziyaret programları doğrultusunda ilk olarak güvercin satışının yapıldığı semt pazarını HBB Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile birlikte ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Hatay Büyükşehir  Belediye Başkanımız Doç. Dr. Sn. Lütfü Savaş ile birlikte, her pazar Antakya’mızda kurulan kuş severlerin buluştuğu alanda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Esnafımızla ilgili belediye bünyesinde kuracağımız Esnaf Destek Bürosu ile esnafımızın tüm işlerini çözeceğiz. Hatay Güvercinciler Derneği Başkanı Ahmet Karaboğa ve alanda bulunan esnaflarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

    “ANTAKYA’MIZA HİZMET ETMEK İÇİN VARIZ”

    Ziyaret programları kapsamında Antakya İlçesi’ne bağlı mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek yapacakları projeler hakkında bilgiler veren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Öncelikle mübarek 3 aylardan biri olan Ramazan-ı Şerif Ayının tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, inşallah yapılacak olan ibadetlerin ardından sağ salim Ramazan Bayramı’na hep birlikte kavuşmak nasip olur. Önce Allah’ın daha sonra Antakyalıların teveccühü ile seçilmemiz halinde Antakya’mızı yeniden ayağa kaldırmak için projelerimizi hazırladık. Kadınlarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza, esnaflarımıza, çiftçilerimize, engelli bireylerimize, yaşlılarımıza ve kısaca tüm Antakyalıların yararına olacak projelerimizi inşallah seçilmemiz halinde hayata geçireceğiz. Bütün bu projelerimiz Antakya’mızı hep birlikte, omuz omuza, el ele vererek yeniden ayağa kaldırmak ve halkımıza hizmet etmek içindir.” dedi.

    “KADINLARIMIZ ÜRETTİKLERİ ÜRÜN İLE GELİR ELDE EDECEK”

    Kadınlara yönelik hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgiler veren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “İlk olarak evde bulunan kadınlarımıza yönelik Kadın Dayanışma Merkezi’ni hayata geçireceğiz. Bu merkezde kadınlarımız üretecekleri malzemelerini belediye olarak bedelsiz vereceğiz, ürettikleri ürünleri belediye olarak satın alacağız. Bu sayede kadınlarımız ürettikleri ürünlerden elde ettikleri gelir ile ev ekonomisine ciddi katkı sağlayacaktır. Ayrıca kadınlarımız için diğer projemiz ise Bizim Kadınlar, Bizim Çocuklar projesi ile belediyemizin sınırları içerisinde kreşler açarak konteyner kentlerde kalan kadınlarımızı şuanda bulunduğu psikolojik durumdan kurtaracağız.” dedi.

    “ANTAKYA’M KART HEM HALKIMIZ, HEM DE ESNAFIMIZ KALKINACAK”

    İhtiyaç sahibi olan vatandaşlara yönelik Antakya Belediyesi tarafından verilecek olan Antakya’m Kart hakkında konuşan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında ihtiyaç sahibi her vatandaşımıza Antakya’m Kart vereceğiz. Bu kart ile halkımızı koli sırasına geçmekten kurtaracağız ve her ay düzenli olarak bakiyelerini yükleyerek alışverişlerini yapabilecekler. Bu sayede yüklemiş olduğumuz bakiyeler önce binlerce vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılayacak ve ardından yüzlerce esnafımız ekonomik olarak kalkınacaktır. Sonuç olarak Antakya’mızı hep birlikte el ele vererek ayağa kaldırarak yeniden ihtişamlı günlerine döndüreceğiz.” dedi.

    “ESNAFIMIZIN TÜM SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”

    Esnaflara yönelik projeler hakkında konuşan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Esnafımızın yeniden ayağa kalkması ve belediyede işlerinin çözülmesi için belediye bünyesinde Esnaf Destek Bürosu kuracağız. Bizler esnafımızı sağa sola göndermeyeceğiz. Kuracağımız destek bürosunda tüm işlerini tamamlayacağız ve mutlu bir şekilde ayrılmalarını sağlayacağız.” dedi.

    “GENÇLER BİZİM HERŞEYİMİZ”

    Gençlere yönelik hazırladıkları projeler hakkında bilgiler veren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Gençlerimiz için iki tane önemli projemiz var. Birincisi, Gençlik Merkezi’ni hayata geçireceğiz. Bu merkezde gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyarak onlara sağlıklı bir yaşam sunacağız. Malumunuz yaşadığımız deprem sonrasında uyuşturucu kullanımında artışlar var. Antakya Belediyesi olarak kuracağımız merkezimizde gençlerimiz başta eğitim olmak üzere spor, sanat ve diğer alanlarda hizmet alacaklar. İkinci projemiz ise yine belediyemiz bünyesinde İstihdam Ofisi kuracağız. Bu proje ile işsiz olan gençlerimizi iş arayan firmalarla buluşturacağız ve işini bulduktan sonra ciddi oranda işsizliği önleyeceğiz.” dedi.Haber Merkezi

    ZİYARETÇİ YORUMLARI

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    BİR YORUM YAZ

    Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

    Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.